Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szép vagyok, vagy csúnya? (kép)

Szép vagyok, vagy csúnya? (kép)

Figyelt kérdés

Nem közelednek hozzám a fiúk,csak mint barát.

Pedig kedves vagyok velük meg mindenkivel.

Humorom is jó szerintem ,tudok szórakoztató is lenni.

Mégsem kellek senkinek :(

Miért?

[link]

2015. jan. 31. 11:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
47%

A lehető legrosszabb helyen tetted ki a kérdést, kérdező. Tele van az oldal barommal, sok sikert a mazsolázgatáshoz. :D

Egyszerű emberként (22/F) írom hogy teljesen normálisan nézel ki, csak eddig nem találtál olyan srácot, akinek kellessz. Ennyi. Ha leadsz pár kilót az nem akadály, de mint ahogy olvasod, olyannak nem kellesz, aki szerint "kövér vagy". Neked kéne olyan? Mármint olyan pasi, aki amíg így nézel ki lef*s, de ha fogy 3 kilót már beléd van esve?

2015. jan. 31. 12:14
 22/33 anonim ***** válasza:
fogysz 3 kilót*
2015. jan. 31. 12:14
 23/33 anonim ***** válasza:

Szerintem szép vagy, nekem tetszel :)

Messze nincs akkora felesleg rajtad, mint amit itt többen írnak. Egyébként aki meg a külsőd miatt nem akar veled járni, azzal nem is érdemes foglalkoznod.

2015. jan. 31. 12:19
 24/33 anonim ***** válasza:

Lehet a szexuális közeledés mivoltjait kellene csak megtanulnod. Bizonyára sokmindenkinek tetszel így is külsőre. Azonban a külső fontos, törődj vele.

Anorex nem kell legyél, de ha egy kicsit törődsz a tesdettel az nem hátrány, elsősorban mozgásra és egészséges táplálkozásra gondolok.

2015. jan. 31. 13:36
 25/33 anonim ***** válasza:

10-es! Te beteg vagy!

Azért mert neked csak a 40-50 kilós nők a szépek, szíved joga. De hül.yeségeket ne beszéljél már!! Én kövér voltam világ életemben..és az is maradok, de sosem voltam szingli! És ugye nem azt akarod mondani, hogy az exeimnek illetve a férjemnek nem is jövök be...?! :D :D

2015. jan. 31. 13:59
 26/33 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy csúnya, és még annyira nagyon túlsúlyos se, egy pici van, amit én nem izomnak látok innen a gép mögül, de válhatsz te még nagyon formás nővé. Amúgy a mozgás jót tesz az alaknak és a közérzetnek is, ha szeretnél változtatni valamit.

Hagyd a fiúkat, majd megérnek ők is, komolytalan kölykök. :-)

2015. jan. 31. 15:43
 27/33 anonim ***** válasza:
Volt egy nagyon dundi osztálytársnőm általános iskolában (kövérebb volt, mint te a képen), most 30 évesen viszont remek formában van, ha valaki most ismerné meg, nem mondaná meg, hogy valaha kövér volt. Persze ő tett is azért, hogy ilyen jól nézzen ki. Szóval te sem vagy elveszve. És egy remek csajnak tűnsz. Szóval nyugi. :-)
2015. jan. 31. 15:54
 28/33 anonim ***** válasza:
Szép vagy, bár egy pici felesleg van rajtad de még nem vészes. Nekem pl. kellenél, biztos hogy másnak is kellenél, talán az igényeid túl nagyok és azért nem találsz senkit :D
2015. jan. 31. 17:10
 29/33 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű vagy.:$ ^^ Nagyon tetszel.. Kár, hogy csak a jó kinézetű fiúk esélyesek a lányoknál.. :/ 18/F
2015. febr. 1. 15:27
 30/33 anonim ***** válasza:

Szerintem szép :)

Pàr év múlva mèg inkàbb az lessz.

2015. febr. 1. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!