Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a magyar emberek...

Miért ilyen a magyar emberek többsége?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge nem veszi magára...

-bunkó

-rád se néz amikor elmész mellette

-betonba is beleköt

-ossza az észt közbe neki sincs

-megelégszik azzal ami van,nem hajt rá hogy több/jobb legyen

-úgy összességében tehetetlen

-elítél másokat mert olyat csinál amit ő nem (gondolok itt arra aki pl tetoválást csináltat,extrém sportoló,meleg,iszik alkoholt stb)

-kibeszél másokat a hátuk mögött

Sajnos azt vettem észre hogy a magyarok nagy része (Nem mindenki) ilyen.Nem azért hogy én most bárkit is leszóljak,de sajnos ilyenek az emberek.Mi a véleményetek erről,miért van?

2015. jan. 28. 16:51
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#20 Amint mondasz, azzal egyet értek. Mégis érdekes, hogy Angoloknál többen segítenek a másiknak és kevésbé ünnepelt az ignorancia, mint Amerikában és magyar földön.

Sőt! Tovább megyek. Nagyvárosokban sokkal több a közönyös ember, és kisvárosokban, falun sokkal több a segítőkész ember, mert ott jobban egymásra vannak szorulva az ott élők, közelebb vannak egymáshoz, és emberibb a hozzáállásuk.

Erről másnak mi a véleménye? Észre vette már más is, hogy kisvárosban segítőkészebbek az emberek?

2015. jan. 30. 12:35
 22/24 anonim ***** válasza:
A magyaroknál is vannak jó emberek. Olyat is láttam, hogy egy autós megállt egy útra kirakott hóember előtt és arrébb tette, majd miután továbbment kiszállt és visszatette a hóembert. Ami azért kemény :D
2015. jan. 31. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:
Amit a 8-as leírt, arra újra fel lehetne építeni egy országot körülbelül... Kegyetlenül megfogta a lényeget, én is ugyanezt hiszem és hangoztatom. De a társadalom nem csak iskolákból áll, az otthoni nevelés és minden más ettől független kell, hogy legyen. Csak sajnos sokszor alapjaiban nem az, sok a hasonlóság az élet minden területén. Én sokkal jobban kedvelem a barátságosabb embereket, mediterrán helyeken ez a jellemzőbb.
2015. febr. 18. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez teljesen termeszetes hogy a nagyvarosi ember maskepp reagal es szocializalodik mint egy kisvarosi vagy falusi. Errol egyetemen is tanultunk es mivel enis fovarosban nottem fel sok felismeresben segitett. Sok minden lelki okokra vissza vezetendo avagy minel jobban el anyagilag egy tarsadalom annal "nyugodtabb". Röviden
2015. nov. 13. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!