Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen a magyar emberek...

Miért ilyen a magyar emberek többsége?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge nem veszi magára...

-bunkó

-rád se néz amikor elmész mellette

-betonba is beleköt

-ossza az észt közbe neki sincs

-megelégszik azzal ami van,nem hajt rá hogy több/jobb legyen

-úgy összességében tehetetlen

-elítél másokat mert olyat csinál amit ő nem (gondolok itt arra aki pl tetoválást csináltat,extrém sportoló,meleg,iszik alkoholt stb)

-kibeszél másokat a hátuk mögött

Sajnos azt vettem észre hogy a magyarok nagy része (Nem mindenki) ilyen.Nem azért hogy én most bárkit is leszóljak,de sajnos ilyenek az emberek.Mi a véleményetek erről,miért van?

2015. jan. 28. 16:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
53%
Tökéletesen egyetértek a tizessel!
2015. jan. 28. 19:34
 12/24 anonim ***** válasza:

A magyar ember örökké pesszimista, indulatos, hirtelen cselekszik.

Ezt már több külfölditől is hallottam. De amiket te összeszedtél, szerintem bizonyos társadalmi rétegekre vonatkoztatva bárhol megtalálható.

Ha nincs gondod a raccsoló és pösze beszéddel, ajánlom figyelmedbe Saiid versét, aminek a címe az, hogy Tehetetlen ember. https://www.youtube.com/watch?v=w0Ni3eRaeEQ

De mondom, ez nem hungarikum. Ez egy emberi természet.

2015. jan. 28. 21:05
 13/24 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem minden országban vannak ilyen emberek, nálunk azért lehet több, mert a felsővezetés, meg az ország elárulása ezt váltja ki az emberekből. Sokan szidják a saját fajtájukat, ahelyett, hogy büszkék lennének a származásukra. Hagyjuk, hogy az amerikaiak milyen segítőkészek a szerveren. Ők a legnagyképűbb nemzet a világon. Ha idejönnek Mo-ra játszák itt az agyukat, mint az istenek. Az angolok is ilyenek.

De visszatérve, ha az utcán bárki összeesik, kiesik valamije a kabátjából, ha gond van, mindig segít a magyar a másik magyarnak. Összefognak a magyarok, ha kell.

2015. jan. 29. 10:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mennyire segítenek. 12 éves koromban futottunk barátnőmmel az utcán és ő poénból, futás közben elgáncsolt. Nekirepültem egy kapu melletti kiálló falnak és úgy beütöttem a medence csontom, hogy kb 20 percig nem bírtam felkelni. Így feküdtem a földön, az osztálytársam pedig ott állt mellettem és beszélgettünk.

Ekkor, arra jött egy néni, átlépett rajtam, és megkérdezte. - Részeg a kislány?

Hát mondom, kösz. Te vagy a részeg. Fú de mérges lettem rá. 12 éves lány voltam. Ez normális?

2015. jan. 29. 13:10
 15/24 anonim ***** válasza:
14es! Ez nem nép, hanem emberfüggő.
2015. jan. 29. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
40%

Egyszer amikor sétáltunk az utcán arra ment egy autó és minden gátlás nélkül ránk fröcskölte a havas, saras lucskot. Sokkal többel ment mint a megengedett. Sőt olyan is volt, hogy két srác (olyan 12 évesek lehettek) hóembert építettek egy kiesebb utcában. Én ugye arra mentem egy haveromhoz. Az egyik gyerek megfogta a hóembert és elindult vele az utca másik oldalára, mikor arra ment valami hülye és rádudált e gyerekre, aki ijedtében lerakta a hóembert és futni kezdett. (hozzá teszem olyan ordenáré agresszivitással dudált a fickó) Majd amikor odaért pofátlanul átgázolt a kis srác hóemberén. Szegény gyerek sírógörcsöt kapott, de csak hajtott tovább a bunkója.

És még egy történet. Itt Angliában voltunk még gimis koromban. Két lány kifeküdt az útra a szállásunk előtt és arra ment egy teljesen átlag ember. Megállt a lányok előtt, várt egy picit, majd mosolyogva mutogatta, hogy fetrengjenek arrébb egy picit. (gondolom látta, hogy hülye magyarok vagyunk). Itthon meg azért is leüvöltenek, ha sétálva mész át a zebrán ahol nincs lámpa. Ez van.

2015. jan. 29. 17:58
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

Utolso, benned van egy nagyfoku nemzeti kisebbsegi erzes. Nyald csak a hulye angolok valagat, hogy tiszta legyen.

Pont nincs szerencsed, mert haverommal balcsin egyszer mi is lehasaltunk az aszfalt kozepen az esoben (akkoriban ment a forro betonon hasalok spigiboy remixe). Arra jart ket idos ember es joindulatuan megmosolyogtak minket es senki sem ugatott le. Hagyjuk mar h angliaban kolbaszbol van a kerites. En jol elvagyok a sajat orszagomban.

2015. jan. 29. 19:52
 18/24 anonim ***** válasza:
Rendben ennek igazán örülök :) De másnak is lehetnek tapasztalatai.
2015. jan. 29. 21:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Cserbenhagyásos gázolás, vérben vagy görcsösen fertrengő emberek, egyedül hagyott nyivákoló babakocsik stb azért maradnak egyedül, mert aki segít, azt a rendőrség és a bíróság meghurcolja. Köszi nekem ez nem kell. Segítek, de ha nincs életveszélyes helyzet, akkor inkább ott sem voltam.

Volt egy ilyen kísérlet, h a nemzeti gödörnél otthagytak egy babakocsit, ami le volt fedve egy kendővel, és néha gyerek sírás hallatszott a benne elhelyezett hangeszközből. Tudjátok mi történt? 1000-ből egy ember állt meg megkérdezni magától, h ez mi lehet. Minden 3. megállt ember nézett be a babakocsiba.

Miért? Mert a többi embernek megvannak a saját gondjai, nem akarnak többet. Nem akarnak a rendőrséggel játszani a bürokrácia jogi útvesztőjében, nem akarják a felelősséget elvállalni mások tettei után, nem akarnak balekot játszani.

2015. jan. 30. 09:26
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 éve volt, hogy egy zebránál várakoztam autóval, amikor egy zebrán átkelő öreg néni elesett és nem is tudott felállni magától. Én rögtön kipattantam a kocsiból ott helyben és odarohantam a nénihez, és még 2 másik járókelő is odaszaladt, hogy segítsen. Megemeltük, felsegítettük a nénit és a járdához kísértük. Ott már rendben volt. Egyedül egy taxis volt az, aki pofátlanul kikerülte és továbbhajtott. Szóval emberfüggő, nem népfüggő.
2015. jan. 30. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!