Ezt most mire véljem?
Figyelt kérdés
Apám ma beszólt egy embernek aki kötekedett, vagy mit csinált, (cigány) hogy nem tárgyal cigányokkal, mert azok a legmocskosabbak. Mi is azok vagyunk, sőt, apun látszik is. Rajtam, bátyámon és anyámon NEM látszik. Mi teljesen mások vagyunk. Mármint más cigányok. Normálisak vagyunk, ápoltak, stb. Szerintetek sem kellett volna ilyet mondania?Szerintetek is kétszínűség? Ne értsetek félre! Én sem kedvelem a cigányokat, attól függetlenül, hogy azok vagyunk sajnos.2015. jan. 26. 17:46
2/5 anonim válasza:
Én nem tartom kétszínűségnek. Az vagy, aminek tartod magad, a bőrszínedtől függetlenül. Ha egy cigány származású megtagadja a gyökereit, akkor nem tartozik közéjük.
3/5 anonim válasza:
Már többször voltam tanúja olyan esetnek, mikor cigány ember hangosan szidott, "lecigányozott" cigányokat. Nem a származásuk miatt, hanem elítélendő életvitelük, viselkedésük miatt.
A rendes cigány embereket sokkal jobban bosszantják a felháborító esetek, mint a nem cigányokat, mert azok miatt van velük kapcsolatban is rossz előítélet.
4/5 anonim válasza:
Miért lenne kétszinüség, nem szereti a származását, nem alacsonyodik le hozzájuk, értéket ad önmagának.
5/5 anonim válasza:
Mindenki szokott furcsa dolgokat mondani az indulat hevében. Amúgy a rendes cigányokkal nincs gond. Ugyan olyanok mint a többi rendes ember. De ha rossz ember, akkor viszont ugyan olyan mint a többi rossz ember. Etnikumtól eltekintve. A lényeg, hogy ezt ne véld semmire. Nincs jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!