Mert nem értenek hozzá és valójában csak féltékenyek hogy a másik ember tudja azt. Vagy nem értenek hozzá és nem tudják értékelni.
Már én is követtem el azt a hibát hogy valakinek aki a számomra fontos volt nem értékeltem eléggé a hobbiját mert nem értettem hozzá. Nem voltam kellően elfogadó. HIBA NAGY HIBA VOLT.
Általában azért, mert túl sok időt, pénzt, energiát fordítasz a hobbidra, és túl keveset ugyan ezekből azokra az emberekre akik kritizálják.
Vagy azért mért látják hogy a fenti dolgokat teszed azokkal az emberekkel akik számukra fontosak.
Esetleg ha tényleg kiskutya nyúzás a hobbid, akkor amit teszel az elfogadhatatlan.
ja, ez a hobbi tényleg hülyeség. :DDD
Amúgy viccen kívül tök jó, ezért nem gondoltam volna, h beszólnak
A hobbi az nem hülyeség !
Aki kritizálja vagy nem ért hozzá , vagy irigységből teszi , mert neki eszébe sem jutna valamit is csinálni .
Sokan vannak akik kizárólag a maguk örömére hobbiznak , azokat nem érdekli mások negatív véleménye .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!