Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valakik beszélnek körülötte...

Ha valakik beszélnek körülöttem egyből azt hiszem hogy rólam van szó. Mindent mgamra veszek. És ez miatt mindíg görcsölök is. Szerintetek mit tehetnék ellene? Mivel tudnám erősíteni magam lelkileg? Hogy tudnák magabiztosabb lenni?

Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Pszichológus.

Nem vicc, akár szociális fóbiád is lehet, az meg magától nem múlik el.

Az ilyesmivel ne játssz.

2015. jan. 25. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezzel most jól megilyesztettél.

köszönöm a választ.

2015. jan. 25. 19:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért megijedni nem kell. Rengetegen vannak hasonlóak, nem a világvége, segíteni fog a pszichológus.

Inkább pozitív dologként tekints arra, hogy van rá megoldás.

2015. jan. 26. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Rajtam 2 dolog segített: az első, hogy változtattam azon, ami miatt úgy éreztem hogy rólam beszélnek, rajtam röhögnek stb. A másik dolog, meg hogy egyszerűen megtanultam nem foglalkozni vele.. mármint, nem úgy volt egyszerű, hogy nem voltak vele nehézségeim, hanem elméletben. Próbára tettem magam, olyan dolgokat csináltam, amik zavarba hoztak.. de mivel meg mertem csinálni, ezért jól éreztem magam utána.. az is segített, amikor arra gondoltam, hogy ha haverokkal lennék, vagy legalább még1 emberrel, akkor nem is foglalkoznék azzal mit gondolnak a körülöttem lévők.. és ezt a mentalitást próbáltam alkalmazni akkor amikor egyedül voltam (mármint emberek között társaság nélkül)

Amit realizálnod kell, az hogy az emberek korántsem törődnek veled annyira amennyire gondolod.. te a saját szemszögedből látod a világod, neked te magad vagy a világ közepe, de mások szemében csak egy vagy a sok közül.

2015. jan. 29. 01:55
 5/6 anonim válasza:

1. eZ miatt????????

2. MindÍg??????

3.tudtnÁk??????

4.iLYedtem?????

Ok m1! Tehat, en is ilyen vok de ha meghallod hogy valakirol beszelgetnek akk mond azt magadban ,,nem korulottem forog a vilag. Miert eppen rolam beszelnenek?'' Ez segit. Aztan menj oda es kerdezd meg ,,kirol van szo??'' Ez is segit es ne hidd azt hogy teged kibeszelnek es hogy teged utalnak! Legy kedves es bator!!!

Tipp ha vlki total idiotanak nez es folyton bamul, akk kerdezd meg tole ,,szep vok??'' Az a lenyeg hogy legy mindig magabiztos (ha nem vagy az csak tunj annak) es akk sok baratod lesz! Ezt a tanacsot fogadd meg! Remelem segitettem! Ja es nincs ertelme pszchiologushoz menni!

2015. márc. 22. 22:09
 6/6 anonim válasza:
Elozo vok! Ne azt kerdezd hogy kirol van szo hanem azt hogy mi a tema vagy hogy mirol beszelgettek ha meg nem is ismered oket akk meg 100bol 1 az esely hogy rolad van szo
2015. márc. 22. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!