Miert vagyok ilyen gyenge lelkileg?
Elore is bocsanat az ekezetert.
Eleg fiatal vagyok meg ahhoz,hogy ne legyen kedvem elni.Az elmult honapokban bennem tortent egy melypont es ez teljesen tonkre tett.Sirok,szorongok,kerulom az embereket.Csak magamban roskadok es elmelkedek azon,hogy mi lesz velem ha megis az lesz amitol most rettegek.
Alig varom azt,hogy este legyen es fekudhessek aludni mert legalabb akkor kicsit kikapcsolok.Mindig nyugtatom magam,hogy kepes leszek rendbe rakni magam illetve a dolgokat de ez is csak kepzelges a semmiben.
Mit tegyek?
Keress egy pszichológust.(komolyan)
Nem tudom mit történt veled, de amit leírtál az nem túl biztató. Fiatal vagy, simán változtathatsz az életeden.
Mitől rettegsz? Vagy nagyon személyes?
Azt,hogy mért vagy lelkileg gyenge, nem tudom. Vannak ilyen emberek. Én is ilyen vagyok. Nekem több oka is van, gyerekkori sérelmek, megaláztak, bántottak suliban ilyesmi,és eleve nem olyan voltam, aki visszaütött. Sajnos. De más megváltoztam, és te is meg fogsz,de egy pszichológussal akár hamarabb is.
Vagy életvezetési tanácsadó. Nekem az segített.
Csak pozitívan, fejben dől el minden.
olvastál már pozitív-gondolkodásos könyvet?
nézd meg a hoxa.hu-n az agykontrolt, érdemes, ott is csak jókat írnak.
Orvoshoz csak ezek után menj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!