Miert vagyok ilyen gyenge lelkileg?
Elore is bocsanat az ekezetert.
Eleg fiatal vagyok meg ahhoz,hogy ne legyen kedvem elni.Az elmult honapokban bennem tortent egy melypont es ez teljesen tonkre tett.Sirok,szorongok,kerulom az embereket.Csak magamban roskadok es elmelkedek azon,hogy mi lesz velem ha megis az lesz amitol most rettegek.
Alig varom azt,hogy este legyen es fekudhessek aludni mert legalabb akkor kicsit kikapcsolok.Mindig nyugtatom magam,hogy kepes leszek rendbe rakni magam illetve a dolgokat de ez is csak kepzelges a semmiben.
Mit tegyek?
Egy tanács: szerezz magadnak egy kisállatot! :D
Bizonyitott tény, hogy ha az embernek gondoskodnia
kell egy élőlényről, akkor rá koncentrál és a saját problémái veszitenek a súlyukból.
(szerintem fontos, hogy az állat kölyök legyen)
Előnyös, ha az állat melegvérű és bundája van.
pl: macska, kutya, sün. Esetleg vadászgörény
(ne hidegvérű).
Ez a módszer (ha szereted az állatokat) kialakit
benned egyfajta felelősségtudatot, erősiti a
jellemedet és a túlélési ösztönödet. Ez sokszor
tud seiteni a problémák áthidalásában..:)
(bocs a hibákért, nincs hosszú i a latopon :S)
Uhh elég régi a kérdés feltevése.
Sajnos ez lelki sokk és a velejáró pánikbetegség vagy épp Deppressio. 2 megoldás vagy külső segítség,vagy teljes életmódváltás inkább az útobit ajánlom. Rá kell jönnöd,hogy mi váltja ki a félelmet...Olvass sokat,figyeld magad és (sportolj) ez a legfontosabb. Jah és ismerd meg magad. Egy idő után kijön a belső feszültség ami kiváltja ezt az egészet igazából. SOK SIKERT HOZZÁ !!!!! sport sport sport
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!