Ezért népszerűek a bunkó pasik a csajoknál?
"A csajoknak a bunkó pasik jönnek be."
Ez egy annyira gyakran hangoztatott vélemény, hogy kicsit utánajártam, utánaérdeklődtem a témában. Olvasgattam, és rengeteg emberrel beszéltem, és úgy érzem rájöttem a dolo nyitjára.
A csajoknak nem a bunkó pasik jönnek be, hanem a HATÁROZOTT, MAGABIZTOS pasik, akik irányítják őket. És ez legtöbbször a bunkó pasikban van meg, de a bunkóság egyáltalán nem lényeges összetevő.
A csajoknak (részben genetikai okokból) legtöbbször olyan pasi kell, akire támaszkodhat, akire rábízhatja a dolgokat. Aki határozott, magabiztos, és megmondja, hogy drágám, most ezt csináljuk, most azt, utána azt. Persze ebbe a csaj beleszólhat, köthetnek kompromisszumot, de alapvetően a pasiknak kell előjönnie a tervvel, amit majd a csak véleményez.
Például az "ideális" pasi nem kérdezi meg a csajtól, hogy ma este hova menjünk?, hanem azt mondja ma este menjünk az XY Clubba, rendben? Ezek apróságnak tűnnek, de tényleg sokat számítanak.
Lényeg a lényeg, hogy az "átlagos rendes" pasik nem azért nem népszerűek, mert nem bunkók, hanem mert nem határozott, magabiztos, irányító alkatok.
Ki érte egyet velem?
1. szeretik, ha semmibe veszik őket, mert ilyenkor az a hamis érzet veszi uralmát rajtuk, hogy a szerelempiacon leértékelődnek a másikkal szemben
2. a tesztoszteron manifesztációja a bunkóság, ez pedig vonzza az ösztrogénmanifesztációját(nő)
"Mellesleg észrevételem szerint a butuska, vagy gyámoltalan, naiv nők kötnek ki a bunkók, meg a rossz fiúk mellett.Befolyásolhatóságuk miatt akadnak az ilyen despoták horgára."
Vagy a bunkó rossz fiúk mellett tűnnek annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!