Miért nincs erőm tanulni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám. Mielőtt vki félreértené, nem vagyok egy hülye gyerek, igazából hamar meg tudok tanulni dolgokat, csak egyszerűen nem érzem a tanulási vágyat, nincs erőm ahoz, h leüljek, és tanuljak. Márpedig fontos lenne, mert fél év múlva államvizsgázok, ezért picit tartok is tőle. Azt se tudom, hogy jutottam el eddig. Most viszont nagyon K.O.-n érzem magam. Van vkinek vmi ötlete, hogy lehetne ezen változtatni?
2015. jan. 21. 14:40
1/1 Fineline válasza:
Először is tisztázd le magadban, hogy mihez akarsz kezdeni a diplomáddal - hol szeretnél dolgozni, milyen közegben, milyen beosztásban, stb. Sokkal könnyebb lesz egy körvonalazódott céllal leülni tanulni, mert ha nincs cél, természetesen nincs motiváció sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!