Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ha adnátok egy pasinak...

Lányok, ha adnátok egy pasinak egy pofont és visszaadná mit szólnátok?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valami teljesen bagatell dolog miatt.
2015. jan. 19. 21:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
75%

Egyrészt normális és tisztességes ember nem pofozkodik, legyen az nő vagy férfi.

Másrészt látom megint ki sikerült egyes kommentelőknek kerekíteni, hogy egy nőnek tulajdonképpen mindent szabad. Ha engem egy csaj megpofozna azért, mert ő dühös, én visszaadnám neki. Nem azért mert "jaj de gyáva vagyok" meg stb, hanem mert én sem nyelek le mindent, mint valami alattvaló, vagy szolga.

A pofozkodás primitív szokás. De ha valaki engem indokolatlanul pofon vágna, én minden további nélkül visszaadnám. Jöhetnek a lepontozó "jaj gyáva gerinctelen vagy" alakok.

2015. jan. 20. 10:23
 12/12 anonim ***** válasza:
65%

Normális lány akkor sem ad pofont a barátjának, ha a lány hisztizik. Ilyen nincs. Ha valami jelentéktelen hülyeségért képes a barátjának pofont adni, az egyáltalán nem nőies a szememben.

Alapvetően az előttem szólóval értek egyet. Az igazságtalan pofont ne várja el valaki, hogy a másik csak úgy lenyeli. Ez nem alá-fölé rendeltségi viszony. Az pedig, hogy egy fiú/férfi teljes erőből ad egy nyamvadt pofont is, nevetséges állítás és nagy baromság.

2015. jan. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!