Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te képes lennél örökké élni?

Te képes lennél örökké élni?

Figyelt kérdés
Ha tehetnéd, élnél a lehetőséggel hogy örökké élj? Szerintem meggondolandó lenne.. Azért az örökké az örökké, nincs vége, ha nem is a földön de egy időtlen helyen élnél örökké? Gondolj bele, "mondanád egyszer" egy örökké élő társadnak, emlékszel? Mikor 965 milliárd éve megettünk egy protonsültet? Hogy emlékeznénk már arra? Igaz? A Jehova tanúi szerint van új világ, meg örök élet! De szerintem egyáltalán nem is olyan jó az az örök élet.. Vagy igen?
2015. jan. 18. 20:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Szeretnék nagyon sokáig, tovább mint amire egy ember képes :D

Szar belegondolni, hogy egyszer vége, az élet megy tovább de te megszűnsz létezni.

Vallásos meg nem vagyok, szóval nem hiszek túlvilágban sem.

2015. jan. 19. 10:27
 32/32 anonim ***** válasza:

Szívesen élnék örökké, de csak akkor van értelme, ha boldogan telik el az az idő. Szerintem csak az képes rá, aki megtanul értelmesen élni, ami nem egyszerű feladat.

Milyen feltételei vannak?

2015. jan. 20. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!