Stardollon royalty-nak lenni mit jelent? Olyan minth örökké superstar lennél? Vagy milyen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 23:02
1/3 anonim válasza:
nem. A royalty azt jelenti, 12 hónapon keresztül volt az illető superstar. Ha érdekel eladó doll, vagy ismersz olyat akit érdekelhet. szój kérlek. Az enyém eladó. Elég gazdag doll.
2/3 vilu fan válasza:
Engem érdekel de hogy érted azt hogy eladó hogy lehet megvenni?
3/3 anonim válasza:
Én nem vagyok,és eddig nem voltam royaly, viszont azeggyik barátom az volt,csakmát lejárt neki. Amúgy a royalty ságot a legaktívabbak kapják. Viszont a royalty ságot énszerintem nem csak superstarok-kapják. És ha nem hosszabbítodmeg lejár a superstarságod ha azvagy,és ugyanúgy a royaltyságis de ha azvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!