Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Depressziós vagyok a Facebook...

Depressziós vagyok a Facebook miatt. Mit tegyek? Részletek a leírásban.

Figyelt kérdés
Nem ír rám senki, mind várom, de senki. Mindig csak akkor írnak rám, ha kell nekik valami. Senki nem kérdezné meg, hogy vagyok, mit csinálok. Depresszióba estem, és minden bajom van... Legszívesebben beugranék a Dunába...

2015. jan. 17. 20:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan FB regisztrációm nincsen (ilyen módon azzal nemkell szembesülnöm, hogy hány aktív ismerős van minden pillanatban fent, akik nem keresnek), de e-mail címemre csak akkor írnak, ha "kell valami", telefonon is csak és kizárólag akkor hívnak, ha kell valami...

Ha másoknak kell segítenem, az másoknak mindig naggggggyon sürgős ám, ha én kérek valamit, ami nekem lenne sürgős, az akár évekig is ráér, illetve szerintem a kérés pillanatától számítva pár percen belül elfelejtik.

Nem csak Fb-n lehet ezt az érzést átélni, kösd le magad valamivel.

2015. febr. 6. 13:32
 22/22 anonim ***** válasza:
Menj az utcára, emberek közé. Beszélgess, létesíts szemkontaktust.
2015. febr. 6. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!