Depressziós vagyok a Facebook miatt. Mit tegyek? Részletek a leírásban.
Talán feleslegesen nem kéne félrediagnosztikálni magad.
Egyébként meg van ezer féle hobbi, biztos van olyan, amivel le tudod magad kötni.
Hát,pedig van olyan, mikor a kedv menet közben jön meg:)A múltkor láttam egy filmet: egy bölcs gazdálkodó embernek 19 gyereke van, valahol itt Magyarországon. Mindegyik dolgozik a birtokon: szántanak, vetnek, állatot látnak el,tanulnak is közben, s a már családosok mindannyian egy házat kapnak az apjuktól. Amikor azt mondták a gyerekei, nincs kedvük dolgozni, akkor azt mondta az apa, akkor kedv nélkül kell dolgozni:)
Hányan vannak jeles emberek, akik azt mondják, ha egyedül vagyok, egyáltalán nem unatkozok, mert jó társaságban vagyok magammal. Ne másokba kapaszkodj!És szerezz másoknak örömet, akár egy tepsi süteménnyel! Ha nincs senki a környezetedben, aki örülne ennek, akkor az valóban gáz.Akkor valahol itt is van a magyarázat.
Nekem is írhatsz. :)
Facebook az egy ilyen dolog.. :/
Telóra én is "egyből rámozdulok", ha ír valaki. :'D
Relaxálj, ehhez találsz hanganyagot a youtube-on, írd be a keresőbe, hogy "agykontroll, relaxáció".
Minden reggel tűzd ki a nap céljait, mit fogsz csinálni. Ne nagy célokat, hanem kicsi, teljesíthető célokat, és azt csináld végig, a nap végén pedig veregesd meg a vállad, hogy sikerült.
Olvass önsegítő könyveket, hallgasd a neten Pál Ferit, Bagdy Emőkét.
Sportolj, rajzolj, zenélj, kézműveskedj, írj, bármilyen alkotó tevékenység segíthet kimozdulni.
Igyál orbáncfű vagy citromfű teát, vegyél levendulás ülőfürdőt, szedj gyógynövényes szorongásoldót, pl. Nervenflege (DM-ben kapható).
Hívd fel az Ifjúsági Lelki Elsősegélyt a 137-00 ingyenes hívószámon, eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, fülkéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!