Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A baratnom ha onmagam vagyok...

A baratnom ha onmagam vagyok miert gondolja azt, hogy valami baj van?

Figyelt kérdés
Amikor 2 hettel ezelott meg tobbmindenre kacagtam mert ugy volt a kedvem ,de most a tanulasmiatt mar komolyabb vagyok es nem olyan sok mindenre kacagok . Ezert a baratnom mostanaba sokszor kerdezi :valami baj van ??? Miert ??? Nem tudja megerteni hogy ONMAGAM VAGYOK ???!!!
2015. jan. 17. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt szokták mondani, hogy a nők fegyvere a sírás, a férfiaké a hallgatás. Erre a kettőre reagál úgy a másik két nem, hogy megpróbálja megszüntetni akárhogy is.

Szóval a nők és lányok elleni legkomolyabb fegyver, ha egyedül akarsz lenni vagy csendes vagy. Nem tudjuk hova tenni, ha változol. Ennyi. Magyarázd el neki kedvesen, hogy nem kell aggódnia miattad, most olyan időszakod van, hogy sok mindenen gondolkozol az életről. Bla-bla. Csak nyugtasd meg, hogy nem vele van a baj és nincs másik lány, mert a nők minden szart össze tudnak kombinálni ilyenkor. Hidd el, tudom.

24/N

2015. jan. 17. 19:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi fogok vele beszelni
2015. jan. 17. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!