Van itt olyan diagnosztizált szociopata aki csevegne?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 18:47
11/21 anonim válasza:
Azért kérdezed, mert valaki hozzád hasonlóval szeretnél beszélni?
12/21 A kérdező kommentje:
pszichiáter által diagnosztizált emberre értettem (ha esetleg nem világos)
hogy mi célból szeretnék beszélgetni ahhoz senkinek semmi köze,de írjátok csak a hülyeségeiteket arra a kérdésre,ami nem nektek van feltéve...
2015. jan. 17. 20:46
13/21 anonim válasza:
Lehetnél egy kicsit gyakorlatiasabb. Egy szociopata elég kicsi eséllyel fog csevegni veled, szeretnélek emlékeztetni, hogy más emberekkel ellentétben a szociopatáknál nem lehet az általános jóindulatra alapozni. Viszont ami ugyanúgy megvan a szociopatákban mint az átlagemberekben az a kíváncsiság. Remélem, hogy ezekből a tényekből már le tudod vonni a helyes következtetéseket.
14/21 anonim válasza:
akkor majd en :D en vagyok, aki kerte, hogy nekem is irjanak szociopatak es en azert szeretnek beszelni veluk, mert egy pszichologus fele tanarno mondta egyszer ram, hogy pszichopata vagyok es kivancsi vagyok, hogy milyen egy olyan ember, akinel diagnosztizaltak, nem csak ugy mondtak. Es meg mielott valaki nekem esne, a szociopata es a pszichopata ugyanaz. Szociopata lesz az ember, pszichopata meg szuletik. Ennyi a kulonbseg. Szoval, valaki? :D
15/21 A kérdező kommentje:
13. válaszoló: ne oszd az észt, a szociopaták szeretnek játszadozni,amire alkalom adtán vevô vagyok,ráadásul nem kértem ki a véleményed - úgy tûnik minden válaszoló annak tartja magát...
2015. jan. 17. 22:02
16/21 anonim válasza:
A válaszod úgy hangzott, mintha te lépést tudnál tartani egy szociopatával és tapasztalt lennél ebben a témában. A válaszomat annak tudatában írtam, hogy a szociopaták szeretnek "játszadozni". Ha ehhez hozzáilleszted a hozzászólásomat, és azt az alapvető tényt, hogy egy játék csak akkor lehet érdekes, ha az ellenfeled legalább megközelíti a szintedet. Amit még figyelembe kellene venned, az pár ,a beszélgetésünkkel kapcsolatos dolog valószinűsége.
17/21 A kérdező kommentje:
remélem megkönnyebbült a kicsi lelked,hogy ezt leírtad. :)
2015. jan. 17. 23:13
18/21 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy magadon kívül bárki is neked adjon igazat, támadj a logika ellen logikával.
19/21 A kérdező kommentje:
az mióta logikus,hogy olyan kérdésre válaszolsz,ami téged nem érint? ide írsz,hogy megnyugtasd magad milyen okos vagy? hazudj csak magadnak... szánalmas.
2015. jan. 18. 08:51
20/21 anonim válasza:
Hát ezt még mindig egyszerűbb találni mint egy vámpírt....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!