Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akkor ne mosakodjunk mindennap?

Akkor ne mosakodjunk mindennap?

Figyelt kérdés
Ha nem végzünk piszkos munkát,mosakodni,fürdeni,elég 2-3 naponta .Természetesen az intim helyeket mindennap, és fontosabb a mindennapi fehérnemü csere.
2015. jan. 15. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Ha már az intim helyekre jut víz, akkor egyszerűbb beállni egyben a zuhany alá és 10 perc alatt lecsapatni magunkat.
2015. jan. 15. 18:51
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Attól, hogy nem végzel, még ugyan úgy izzadsz.

Én nem tudnék úgy elmenni aludni, hogy az aznapi izzadság rajtam van. Plusz igaza van az elsőnek.

2015. jan. 15. 18:56
 3/7 A kérdező kommentje:
2015. jan. 15. 19:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyet értek veletek!
2015. jan. 15. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Felesleges naponta tusolni, ha nem izzadsz meg. Eleg a reggeli mosdas a hajlatokban, nem erdemes terhelni a bort a sokszor kemeny vizzel, koolaj alapu tusfurdovel. Tiszta alsonemu mindennapra, es ennyi.
2015. jan. 15. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kényelmesebb akkor is egyben lezuhanyozni mint "félmunkát" végezve hónaljat mosni, meg hajlatokat. Meg ha már hajlatok...elöl, hátul, hónalj, térd, az arcbőr is zsírosodik, az ember keze is erősen zsírosodik, a láb is koszos lesz, vagy zokniba izzad.

Egy gyors langyos vizes letusolással azért nem szárad ki úgy a bőröd mintha minden nap fél óráig állnál a forró vízben.

Egyszerűen így érzem kényelmesebbnek.

2015. jan. 15. 22:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem télen elég 2-3 naponta kivétel a piszkos munka vagy edzés után. Én a magam által készített természetes szappan mosdok már több mint 2 éve, nem szárítja a bőrőm.

Nyáron azért minden nap szoktam a 40 fokokban mert nagyon izzadós vagyok és a bőrömre ragadt por meg kipufogó gáz érzem, hogy tapad. De minden esetben csak zuhanyzok. Egyedül sérülésnél fürdés és a takarékos zuhanyfejjel elég kb 15-20 liter víz egy alkalomra. (Ha előbb jönne a melegvíz még kevesebb.) Egyik ismerősöm fürdik minden nap. Mindig feltölti legalább félig a kádat. Próbáltam már mondani neki, hogy mi lenne ha néha zuhanyozna és nem pazarolná a vizet. Nem érdekli a környezet ő szeret fürdeni...

2015. jan. 16. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!