Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tilthatott le?

Miért tilthatott le?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy fiúval, de kesett 15 percet és megmondtam neki, hogy nem szeretem ha nem vesznek komolyam, (első találkozó volt), jöhetett volna időben, főleg ilyen időben... Erre letiltott. Bennem lenne a hiba? Vagy talan azert tiltott le, mert azt mondtam,hogy szerintem ciki ha valaki 37 evesen is az anyjaval el? :/
2015. jan. 15. 02:44
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
A leírtak alapján elég p*csa típusnak gondollak. Egyrészt 15 perc késés nem olyan nagy ügy (mondom ezt pontos emberként), hogy emiatt leb*szd, másrészt pedig paraszt dolog beszólni neki az anyjával élés miatt, mert nem tudhatod mit hozhat a jövő (pl. közös albérlet).
2015. jan. 15. 04:02
 2/5 anonim ***** válasza:

37 éves fiú... amúgy meg nem mindegy, hogy miért? vannak akik naponta ezzel szórakoznak, hogy letiltanak másokat, minden kis apró hülyeségért. Beszólsz? letiltanak, 2 nap múlva meg visszaállítja. Mással nem tud büntetni, ennyi.

(én nem tiltok le senkit apró dologért, de ha letiltom az úgy is marad örökre, ha csak nem törlöm)

Azzal nem értek egyet, hogy az előző válaszoló szerint 15 perc késés belefér. Egy 37 éves pasas az első randira inkább érkezzen negyed órával előbb, mint 5 perccel később. Mondjuk azzal is mákja van, hogy veled találkozott, én biztos nem vártam volna rá első alkalommal ennyit. :D

És te úgy tervezed, hogy ezek után lesz második is?

2015. jan. 15. 06:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis késés belefér - ám pofátlanság.

Az "egy kis késés" alatt értem azt, hogy anyámra sem várok 3 pecnél többet és ő kapja a maximumot!

.

Ha letiltott, hát letiltott. Mi, akik tudtunkkal még nem is láttuk, nem tudjuk kitalálni, miért tette.

Ha első randin 15'-et merészel késni, azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem vagy fontos neki.

A másik oldal: ha megvárod ennyi késés után, veheti úgy, hogy annyira fontos személy ő neked, hogy bármit megtehet. Még azt is, hogy -esetleg- átmenetileg letiltással "büntet".

2015. jan. 15. 06:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ugyanez a korosztály vagyok,ugyanilyen "ciki" helyzetben. Mondjuk csak azért nem élek külön,mert kiadjuk a lakásomat. Bár,ha nagyon akarnám,megtehetném,hogy egyedül éljek. De ha egy nő/csaj cikinek tartaná a helyzetet,én nem sértődnék meg,és a kapcsolatot sem szakítanám meg vele e miatt. Végül is igaza van...:D
2015. jan. 15. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azt már csak mellesleg jegyzem meg, hogy felajánlotta közel a találkozó végén, hogy aludhatok nála, természetesen külön ágyban és csak beszélgetünk stb. Amit vissza utasítottam, habár nem volt semmi dolgom, de szerintem akkor is korai lett volna. Talán ezért tiltott, mert nem akartam nála tölteni az estét, a késés pedig csak egy direkt teszt lett volna arra, hogy mennyire tud megváratni?
2015. jan. 15. 21:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!