Brutális ember vagyok ha azt gondolom hogy egy hisztiző csajt egy pofonnal kell lenyugtatni?
Én még ilyet nem láttam, de lehet, hogy rossz környezetben élek. :-) Illetve láttam, de az oviban és a legidősebb aki csinálta az 5 éves volt...
Nem megütni kell, hanem ott kell hagyni a p...ba.
Mivel itt sokan a válaszadók közül nem nagyon lehetnek tisztában, milyen egy ilyen nő, hát nekem nagyon is van benne tapasztalatom sajnos.
Ettől függetlenül nem bántottam még nőt, de nagyon kiéleződött már egy bizonyos fajta nőtípusra ez.
És ez olyan, amit a kérdező leírt.
Egy rokonom ilyen, szinte mindentől egyből a plafonon van, hatalmas szája van, gátlástalanul bánt meg embereket(sokan ezt szépen "túl őszintének" mondják) és eléggé verekedős nő létére. Kiskorában is ilyen agresszív volt.
És van egy bizonyos hozzáállása a férfiakhoz, úgy beszél mindegyikhez, mintha a kutyája lenne, és ha nem alázhat porig egy nap legalább 5 pasit, akkor rosszul érzi magát.
Aztán ezek a férfiak legfeljebb csak másnap ébrednek rá, hogy mi is történt.
De mivel én már ismerem, iszonyat harag van bennem az ilyen típusú nők iránt.
Szóval kérdező, csak nyugodtan....lelkiismeret furdalás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!