Miért vannak ilyen emberek? Mi a megfelelő viselkedés?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, és sokszor szembesülök azzal, hogy rengeteg idióta (nem tudom másként nevezni őket) az utcán rám köszönget, a buszon direkt mellém vagy mögém ül, aztán beszél hozzám (obszcén vagy számomra kellemetlen dolgokat). Legtöbbször abból a bizonyos rétegből származókról van szó.. egyszerűen nem tudom hogy kezelni, a buszon elülök, de ha velem jön szembe az utcán? Ma is volt egy ilyen eset, és tudom, ha ketten lettünk volna valahol nem merült volna ki ennyiben!2015. jan. 12. 19:02
11/12 anonim válasza:
Esetleg 2 méter magas fiúk társaságában közlekedhetnél egy ideig. Viszont nem tudom elképzelni, hogy miért szeretnek hozzád szólni annyira, jobban, mint másokhoz. Valamivel biztos megfogod őket. Ha egy képet mutatnál magadról... talán meglátnám, hogy mi van veled. De csak ha akarod. Szerintem nem rossz ötlet. Na de pl. a barátaid szerint mi lehet az oka?
12/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék képet küldeni, ne haragudj.
Egyébként nem tudom, és nem is mondtam, hogy jobban szeretnek engem, mint mást. Több lány ismerősömmel is történt már ilyen.. és sajnos nem mászkálhatok mindig fiúkkal vagy társaságban. De nincs 90-es mellem meg semmi ilyesmi, ha arra gondolsz. :D
Bele se merek gondolni, hogy a kirívóan öltözködő, legjobb testi adottságú nőket milyen dolgok érhetik.
2015. jan. 16. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!