Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak ilyen emberek?...

Miért vannak ilyen emberek? Mi a megfelelő viselkedés?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, és sokszor szembesülök azzal, hogy rengeteg idióta (nem tudom másként nevezni őket) az utcán rám köszönget, a buszon direkt mellém vagy mögém ül, aztán beszél hozzám (obszcén vagy számomra kellemetlen dolgokat). Legtöbbször abból a bizonyos rétegből származókról van szó.. egyszerűen nem tudom hogy kezelni, a buszon elülök, de ha velem jön szembe az utcán? Ma is volt egy ilyen eset, és tudom, ha ketten lettünk volna valahol nem merült volna ki ennyiben!
2015. jan. 12. 19:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem öltözködöm kirívóan és senkit nem bátorítok!
2015. jan. 12. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Hallgass zenét.
2015. jan. 12. 19:03
 3/12 anonim ***** válasza:
Menj el mellette, ne válaszolj, ignoráld. Nekem ez eddig mindig bevált.
2015. jan. 12. 19:06
 4/12 anonim válasza:
49%
Igyekezz társaságban járkálni ,és ahogy az előttem szólók is mondták hallgass zenét , vagy ne vedd őket figyelembe. Esetleg , ha van rá lehetőség kerüld azt a környéket ahol találkozni szoktál ilyenekkel
2015. jan. 12. 19:15
 5/12 A kérdező kommentje:

A buszon is sokszor előfordult már velem (ma is), és úgy vettem észre, hogy még a buszsofőr is fél tőlük kb..

Mindig hordok magamnál gázsprayt, de remélem nem kell használnom.

Igen, a társaság a legjobb, de van mikor muszáj vagyok egyedül menni valahová. Ha nyár van, akkor semmi baj, de ha ilyen hamar sötétedik, már előre félek..

2015. jan. 12. 19:24
 6/12 anonim ***** válasza:

Használj ilyet, ha valaki túl közel merészkedik:)

[link]

2015. jan. 12. 19:28
 7/12 A kérdező kommentje:
:D hehe, hát nem tudom hasznos lenne e, érdekes találmány az biztos! :D
2015. jan. 12. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Melyik az a bizonyos réteg, amelyből származnak?

Amúgy elképzelhető, hogy nagyon védtelennek tűnsz, és amellett nagyon szép vagy.

2015. jan. 16. 12:50
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami vagy nagy termet az biztos, de nem gondolom magam különösebben szépnek sem. Inkább igényesnek.
2015. jan. 16. 13:18
 10/12 A kérdező kommentje:
A romákra gondoltam..
2015. jan. 16. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!