Miért vannak ilyen emberek? Mi a megfelelő viselkedés?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, és sokszor szembesülök azzal, hogy rengeteg idióta (nem tudom másként nevezni őket) az utcán rám köszönget, a buszon direkt mellém vagy mögém ül, aztán beszél hozzám (obszcén vagy számomra kellemetlen dolgokat). Legtöbbször abból a bizonyos rétegből származókról van szó.. egyszerűen nem tudom hogy kezelni, a buszon elülök, de ha velem jön szembe az utcán? Ma is volt egy ilyen eset, és tudom, ha ketten lettünk volna valahol nem merült volna ki ennyiben!2015. jan. 12. 19:02
1/12 A kérdező kommentje:
Nem öltözködöm kirívóan és senkit nem bátorítok!
2015. jan. 12. 19:03
3/12 anonim válasza:
Menj el mellette, ne válaszolj, ignoráld. Nekem ez eddig mindig bevált.
4/12 anonim válasza:
Igyekezz társaságban járkálni ,és ahogy az előttem szólók is mondták hallgass zenét , vagy ne vedd őket figyelembe. Esetleg , ha van rá lehetőség kerüld azt a környéket ahol találkozni szoktál ilyenekkel
5/12 A kérdező kommentje:
A buszon is sokszor előfordult már velem (ma is), és úgy vettem észre, hogy még a buszsofőr is fél tőlük kb..
Mindig hordok magamnál gázsprayt, de remélem nem kell használnom.
Igen, a társaság a legjobb, de van mikor muszáj vagyok egyedül menni valahová. Ha nyár van, akkor semmi baj, de ha ilyen hamar sötétedik, már előre félek..
2015. jan. 12. 19:24
6/12 anonim válasza:
Használj ilyet, ha valaki túl közel merészkedik:)
7/12 A kérdező kommentje:
:D hehe, hát nem tudom hasznos lenne e, érdekes találmány az biztos! :D
2015. jan. 12. 19:31
8/12 anonim válasza:
Melyik az a bizonyos réteg, amelyből származnak?
Amúgy elképzelhető, hogy nagyon védtelennek tűnsz, és amellett nagyon szép vagy.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami vagy nagy termet az biztos, de nem gondolom magam különösebben szépnek sem. Inkább igényesnek.
2015. jan. 16. 13:18
10/12 A kérdező kommentje:
A romákra gondoltam..
2015. jan. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!