Létezik, hogy ilyentől valaki bekattan? (ÉRDEKES! )
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, kiváncsi ember vagyok. Ismerek egy oldalt, ahol nagyon brutális videóket tesznek fel a nagyvilág eseményeiból. Legyen az mészárlás, lefejezés, megcsonkítás, és még sorolhatnám az egyéb borzalmas témákat. Egyszerűen megnézem az ilyen videókat, mert érdekel. Félre értés ne essék, nem élvezem, nem találom benne boldogásgom, egyszerűen csak érdekel, mi történik, mi lesz a dolog kimenete. Az ilyen típusú videók kihatnak az emberi elmére? Létezik, hogy rossz irányba vinné el a gondolkodásom, a viselkedésem. Esetleg van olyan, aki ettől bekattan? Köszönöm a válaszokat előre is!2015. jan. 8. 19:17
1/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti mondat kérdés lenne szintén! Véletlenűl pontot írtam.
2015. jan. 8. 19:19
2/13 anonim válasza:
Csak ha alapból van valami pszichés betegséged. Egyébként linkelhetnéd az oldalt mert mindig hallom hogy így fejeztek le embereket, úgy akasztanak embereket stb.... De sose látom.
3/13 anonim válasza:
Ha mindig azt nézed, akkor igen be lehet kattanni.
Ilyesmit én nem nézek, mert képtelen vagyok rá, a másik pedig nem vagyok hajlandó mások kinzását,szenvedését végignézni.Mégiscsak élvezed,ha mindig nézed!?
5/13 anonim válasza:
Linkeld már el az oldalt privátban.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem szeretném linkelni az oldalt. Miért? Azért, mert nem szeretném, hogy részben miattam nézzen valaki ilyeneket. Ha okosan keresgetsz, és rászensz egy kis időt.. biztosan megtalálod.
2015. jan. 8. 19:31
7/13 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszönöm, ment a zöld pacsi!
2015. jan. 8. 19:31
8/13 anonim válasza:
Ez a napihalal.
Huszdrangu trukkfelvetelek. GAGYI.
9/13 anonim válasza:
Csak ha alapból van valami mentális betegséged, vagy annyira extrém gyenge az idegrendszered.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2015. jan. 8. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!