Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik, hogy ilyentől valaki...

Létezik, hogy ilyentől valaki bekattan? (ÉRDEKES! )

Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom, kiváncsi ember vagyok. Ismerek egy oldalt, ahol nagyon brutális videóket tesznek fel a nagyvilág eseményeiból. Legyen az mészárlás, lefejezés, megcsonkítás, és még sorolhatnám az egyéb borzalmas témákat. Egyszerűen megnézem az ilyen videókat, mert érdekel. Félre értés ne essék, nem élvezem, nem találom benne boldogásgom, egyszerűen csak érdekel, mi történik, mi lesz a dolog kimenete. Az ilyen típusú videók kihatnak az emberi elmére? Létezik, hogy rossz irányba vinné el a gondolkodásom, a viselkedésem. Esetleg van olyan, aki ettől bekattan? Köszönöm a válaszokat előre is!

2015. jan. 8. 19:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem "kattan be" az ember tőle úgy. Viszont láthatsz nagyon demotiváló felvételeket, ami nem csak a látvány miatt csúnya, illetve nem orvosi oldalról érdekes, hanem mert rossz látni, hogy emberek milyen kegyetlenek tudnak lenni egymással, és mekkora szenvedést éltek át valakik a világban. Szóval igenis hatással lehet az életedre és gondolatvilágodra, ha látod, hogy igen, ez is megtörtént. Kevésbé fogod jó helynek tartani a világot.

(De "a gyerekek mindent kibírnak" a la Reszkessetek betörők. Tudom hogy nem vagy gyerek :) )

Egyébként meg vonzzák is az embert a minél csúnyább dolgok, szerintem ez normálisnak mondható. Ez olyan, mint hogy a horrorfilmet is azért nézi meg az ember moziban, hogy féljen egy kicsit.

Ha csak sima szabályos kivégzéseket mutatnak, vagy mondjuk balesetek következményeit, az csak simán nem szép látvány, és hozzá is lehet szokni, és egy orvos szemével nézni. Persze először, gyerekként ilyeneket látni nagyon rossz, mint ahogy torzszülöttek is jobban megijesztenek akkor még, aztán megedződsz az ilyenekhez. Én pl. 12 évesen egy kiszedett belet láttam egy újságban, és rosszul voltam, sajnálva, hogy miért?? nem néz ki jól az ember belül, olyan vázlatosan, mint a könyvek ábráin. Ezen át kell esni, különben is, ha élőben látsz ilyet, amikor még teljesen új és váratlan neked, akkor aztán sokkot kapsz, mint a fene.

Eközben viszont tyúkokat vágtunk le otthon és bontottunk fel gond nélkül, szóval nem egészen értem. Meg a disznóvágáskor se volt vele baj, bár az elejét kiskoromban még nem láttam.

2015. jan. 16. 17:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon értékes választ adtál, köszönöm szépen!
2015. jan. 27. 18:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem "bekattan",de érzéketlenné válik egy idõ után.
2015. jan. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!