Csak én tartom azt elképesztőnek hogy 11-12 éves lányok már nagyban sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
Meg értem hogy ha mindenki ezt csinálja akkor nekik is kell,de főképpen a szűlőkön vagyok elborzadva hogy meg veszik nekik a sminkeket. (De én személy szerint még a 13 éves kort is fiatalnak tartom a sminkeléshez) És itt nem arra gondolok hogy netán valami alkalomra egy picit..Nem! Hanem iskolában is úgy néznek ki mint egy rossz ....... . Ha valaki nem ért velem egyet,akkor legyen szíves leírni hogy miért,de természeteen azs ő véleményét is elfogadom! :) Előre is köszönöm a válaszokat :)2015. jan. 10. 22:36
11/11 anonim válasza:
11-12 évesen teljesen értelmetlen dolog sminkelni. Azt megértem, hogy érdekli őket, és kipróbálják, de minden nap felesleges. Pont ebből lesz az, hogy majd csak sminkkel látják szépnek magukat, holott akárhány réteg vakolatot kennek fel, attól az még nem az igazi arcuk.
Azt sem hiszem, hogy jót tenne a bőrüknek, ha már ilyen fiatalon kezdik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!