Csak én tartom azt elképesztőnek hogy 11-12 éves lányok már nagyban sminkelik magukat?
Soha nem sminkeltem magam, bár anyukám règóta engedi, de nem èlek e lehetôsèggel. Viszont ismerek 11 èves lányokat, akiken minimum 6 rèteg vakolat van, ha nem több ès mèg a hajukat is festik! Meg körömlakk, hivalkodó èkszerek... Nem tudom, nekem nem tetszik az ilyen. R*bancosnak tartom.
13/l
Szia.
Én 21 éves vagyok, és érdekes a dolog, mert a kérdésed hatására eszembe jutott, hogy kb. 12 évesen elkezdtem festeni a szememet (nem annyira látszódó színnel, arannyal). Aztán később abbahagytam. Szerintem a 12 évesek nagy része abba fogja hagyni ezt. Az akkori osztálytársaim nayg része is így volt vele. Emlékszem, volt egy nálunk kisebb osztály, döbbenten néztem, hogy egyesek úgy kisminkelték magukat, hogy öregnek látszottak. Nem idősebbnek, hanem öregnek. Vicces volt. ma már ők se csinálják. Vagy ha igen, ízlésesen, normálisan. Én visszafogott rúzst és alapozót használok az egyetemen, és ennyi, és minden régen sminkelős barátom visszaváltott valami ultra szolidra. Reméljük, majd a kérdésben említett lányok is így lesznek. Azért gondolom, hogy igen, mert 12 évesen még azt hiszik, minél több, annál jobb. Én sem értettem, ha itthon kipróbáltam, mitől néz ki valami rosszul. Majd rájönnek, hogy a smink akkor jó, ha te nézel ki tőle szépnek, és eltakarja a hibákat, nem ha pluszban rád van festve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!