Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a srácok azokat a lányokat levegőnek, akik nem sminkelik magukat és, akiknek nem a plázák körül forog az élete?
Rossz helyen keresel.
Ugyanolyan ez a kérdés, mint amikor jönnek a palik, hogy a lányoknak miért csak a kigyúrt, gazdag srácok kellenek.
Rossz helyen kerestek.
19/L
Valamennyire igazad van. Bárki bármit mond, a külső fontos. Nem a legfontosabb, de igenis fontos, mivel én speciel nem tudnék olyannal lenni akinek a külseje nem vonzó számomra. Félreértés ne essék, nem a kigyúrt, nagydarab állatokra gondolok, a párom is a 180 centijéhez 90-100 kilót nyom, de nekem így tetszik.
Nahszóval, ezeket a lányokat azért nézik meg, mert vonzóak (azoknak, akiknek tetszenek), vagy azért, mert feltűnőek. Nem minden esetben jó ha valakit bámulnak.
Másrészt, azok a lányok akik sminkelik magukat, nem biztos hogy egy vakolatnyi festéket pakolnak magukra. Mivel nem tudok más példát, csak magamat tudom felhozni, és én testszínűen sminkelek. A szemhéjamat kicsit világosabbra festem, enyhén csillámos festékkel. Alig látszik, de sminkelem magam, kiemelem a szemem mert szép.
Írtam, hogy egyes srácok megnézik ezeket a lányokat, mert szerintük vonzóak. Te pedig, Kedves Kérdező, azt nézed, hogy azok a srácok (akik esetleg tetszenek neked) ezeket a lányokat nézik, és észre sem veszed hogy Téged megnéz-e a valaki.
Remélem megválaszoltam a kérdésed, és annyit még tennék a végére, hogy ezek helyett a lányok helyett foglalkozz magaddal. Mondjuk körbenézhetnél hogy keresi-e valaki a tekinteted ;) :)
17L
Ez nem igaz, a sminknek semmi köze sincs ahhoz hogy melyik csaj tetszik. Nézd meg a linket. smink nélkül is látszik hogy milyen szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!