Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz-e az, hogyha a nő levegőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz-e az, hogyha a nő levegőnek nézi a férfit, akkor a férfi lépni fog?

Figyelt kérdés

Ti fiúk hogy ragálnátok le? És lányok, mik a tapasztalatok? :-)

A válaszokat köszönöm!

:)

2014. aug. 31. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Igen, olajra lépek. Ezt csak az idióta játszmázó nők csinálják.
2014. aug. 31. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Egyet értek az első válaszolóval. Bár sokan mondják, hogy mindig az kell, ami nincs, nekem mégis inkább letörne a lelkesedésem, és hagynám a fenébe az egészet.
2014. aug. 31. 18:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ha levegőnek néz, akkor elkönyvelem magamban hogy ez is esélytelen, és hagyom az egészet. szal ha akarsz a sráctól valamit, szerintem ne ezt a stratégiát válaszd
2014. aug. 31. 18:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Szoktam kezdeményezni, de ha totál levegőnek néz, akkor lelépek.
2014. aug. 31. 18:20
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

A nők azzal jönnek, hogy egy férfi sosem adja fel.

Racionalitás keretei között valóban, egy igazi férfi nem adja fel.

De ha teljesen úgy van beállítva az egész, hogy a nő szarik a kezdeményező fél fejére, akkor értelmesebb tovább lépni, nem pedig megalázni magát a nő figyelméért, amit amúgy se kap meg a helyzetet elnézve.

2014. aug. 31. 18:22
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

Én úgy vettem észre, hogy ez igaz.

Mert minek udvaroljon a pasi, miért keltse fel a nő figyelmét, mikor az már minden mondatán eleve csüng?

2014. aug. 31. 18:22
 7/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
Ha levegőnek nézed, akkor keres mást aki nyitott felé... csak ott van ostrom ahol esélyes a vár bevétele.
2014. aug. 31. 18:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez nálunk pasiknál nem működik! Mi akkor hagyjuk is a csajt a fenébe.
2014. aug. 31. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez a játszmázós nők módszere, nekem meg pont az a problémám, hogy ha én így viselkedek egy pasival, akkor az nálam azt jelenti, hogy nincs esélye, mégis próbálkoznak egyesek, pedig jó lenne, ha vennék a lapot. Ha engem érdekel valaki, akkor érdeklődést mutatok felé, akkor úgy is viselkedek, odafigyelek rá, nem húzódok el tőle...
2014. aug. 31. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha az adott nő engem levegőnek néz, vagy érzem, hogy csappan a figyelme, akkor magasról lesz@om.

Nem futok olyan kocsi után ki nem vesz fel, de még lassítani se hajlandó.

2014. aug. 31. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!