Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz-e az, hogyha a nő levegőnek nézi a férfit, akkor a férfi lépni fog?
Ti fiúk hogy ragálnátok le? És lányok, mik a tapasztalatok? :-)
A válaszokat köszönöm!
:)
Nekem ez a dolog a múltkor bejött, vagy igazából nem is tudom, hogyan fogalmazzak ezzel kapcsolatban.
Egyik este egy társasággal buliztunk, összefutottunk ismerősök ismerőseivel stb.. volt egy srác aki, mint kiderült már órák óta "kinézett magának" próbált odajönni, beszélgetni ilyenek, de én ezt csak akkor fogtam fel, amikor a szórakozóhelyen odajött hozzám, hogy én őt miért küldöm el, nézem levegőnek stb...
Na itt jön az, hogy én ezt nem szándékosan csináltan, nem játszmáztam, abszolút semmi (mivel épp barátom is van, de ő nem volt ott), szóval nem direkt néztem levegőnek, hogy még jobban teperjen.
Annyi sült ki belőle, hogy elkezdett erőszakoskodni, lesmárolt, hiába próbáltam eltolni magamtól, mindegy volt, hogy mit mondok vagy mit csinálok.
Szóval ezekből következtetve ez valakinél tényleg bejön, még ha nem is direkt nézed levegőnek.
Ha levegőnek néz, az pont azt jelenti, hogy bizalmatlan velem szemben.
Szerintem épp az ellenkezőjét éred el ezzel a gyerekes játszmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!