Miért csinálják ezt az emberek?
Ez az udvarias módja, hogy közölje, hogy nem érdekled. Nem egyértelmű bmeg?
Mi a brének tekersz utána, ha egyértelműen nem érdekled?
Azt képzeled, hogy majd egyszercsak érdekelni fogod, ha zaklatod? Főleg, hogy saját bevallásod szerint lepukkantál - mi a büdösistenért érdekelné egy lúzer, bszod?!
Ha meg akarod szerezni, akkor tedd érdekessé, értékessé magad, ahelyett, hogy itt picsogsz meg zaklatod a gyökérségeddel.
Gondolj arra hogy azért nem akarja elmondani neked, hogy nem jössz be neki mert fél ,hogy megbánt.
De szerintem az ijeneket ne is nagyon vedd számba.
Vagy többet egy ideig ne írj rá hadd érezze, hogy már nem nagyon érdekled öt és utánna lehet rád fog írni!
Ez az én véleményem, én így járnék el, te tudod!!! :)
azért ez nem semmi,hogy ezek szerint fingod nincsen hogyan kell neten nőt oltani és 1 percre sem a tudás béli hiányosságod okolnád a sikertelenségért,hanem elkezded a nőt okolni meg számon kérni.
a netes nő oltás,az érdeklődése felkeltése,ennek fent tartása,komfort érzet kiépítése,lezsírozni a randit vele ezek mind külön-külön is komoly játszma,tudomány.
ezért ha ezeket te érzelmi alapon kezeled,akkor olyan sötét vagy,mint a vakablak és fingod nincsen a nőkről,vagy a csajozásról.
ami itt történt,nyomultál,ő érdeklődött,aztán elbasz-tad valamivel,az érdeklődése csökkent,majd megszűnt.
a leggyakoribb elbaszás a tökölés,a túl sok felesleges pontos cél nélküli pitsogás és a beszélgetések irányításának az elvesztése.
az ilyeneket elég gyorsan kiszelektálják a nők.
Én általában azért nem írok vissza néhány embernek, hogy azt higgyék nem érdekelnek, és így ezen fog pörögni az agyuk.
Hogy megmutassam nekik, ÉN döntöm el kivel beszélgetek, és nem fogok minden szavukra ugrani.
Szóval először elolvasom mit írtak, aztán várok pár percet, órát, napot mielőtt visszaírok. attól függ mennyire fontos számomra a személy.
De az is előfordul hogy egyszeruen azert nem irok neki vissza mert lesz.rom.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!