Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet túllépni a régi...

Hogyan lehet túllépni a régi dolgokon?

Figyelt kérdés
Viszonylag rengeteg embert zártam ki eddig az életemből. 20 éves vagyok. De mindig eszembe jutnak. Tavaly már megkerestem néhányukat, de semmit sem tartogatnak számomra. Hiába akit egyszer ellökünk magunktól azzal már nem lesz túl sok dolgunk a jövőben, nem lehet jóvátenni az ilyeneket. Nem is akarom. Egyszerűen csak azt szeretném hogy ne jussanak állandóan eszembe ezek az emberek, ne álmodjak velük, szeretném elfelejteni őket. Járjuk a saját életünket, egyszer csak elágazik az utunk oszt csá, nincs ezzel semmi bajom csak szeretném magamat túltenni ezeken. Van 1-2 új ember, de valahogyan nem kívánom a társaságot. Lehet hogy kiégtem? Egyszerűen csak pihenni szeretnék, a 13 tanulmányi évem rendkívül megterhelő volt, és ez nem értették meg szüleim, jelenleg tovább tanulok. Nektek lehet hogy nem volt olyan megterhelő. Én állandóan stresszeltem, amiből lett egy szép kis magas vérnyomás, és az 5 éves gimnáziumi évek alatt teljesen magamba fordultam, minden egyes nap kínszenvedés. Most napi 8 óráim vannak, sokkal nehezebb, de nem kívánom vissza a régi időket amikor 6 órám volt maximum egy nap. Ti hogyan tudjátok magatokat túltenni ilyen-olyan dolgokon és előre haladni az életben? Most pihentem, nemrég keltem fel, és most főleg eléggé érzékeny vagyok a múltra, sírhatnékom támad, fiú vagyok. De eddig még semmit sem bántam meg, szerintem ez csak pillanatnyi állapot. Tovább szeretnék lépni.
2015. jan. 7. 21:04
 1/2 anonim válasza:
" Járjuk a saját életünket, egyszer csak elágazik az utunk oszt csá" Itt le is írtad, ezt mondogasd, szabadidődben pedig keress valami olyan programot, ami lefoglal..pl valamilyen game, vagy akármi, ami érdekel. Ha Most lefoglalod magad és nem gondolsz rájuk, később sem fognak már eszedbe jutni.
2015. jan. 7. 22:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Bőgd ki magad (nem szégyen az, pláne ha egymagad vagy), aztán foglald el magad szépen. A múlton hibáa rágódsz, ha nincsm időgéped, tök felesleges, ezt kell megértetned magaddal.

Nekem is eszembe jutnak a régi sérelmek, elgondolkodom rajtuk, hogy ha ilyen alja embereket ismertem, megérné -e még jóban lenni velük. Szinte csak arra jutok, hogy nem.

2015. jan. 7. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!