Sztetek izgi az életem?
nemtom ez kit érdekel...de..leirom az életem..:
13 éves csaj vok...CODozok(aki nem tudná lövöldözös játék) és a szüleim nem neveltek el csak,egyzsrüen ezen nötttem fel,régen apum meg a bátyjám is evvel játszot..és sztem nem lett semmi sérülésem,suliba midennböl ötös vok kivéve az a fránya fizika,az 4es,körülöttem a régi lányosztálytársak öhm olyan selfies,midnentmutogato,izék lettek...szörnyű azt nézni ahoy midnen szünetbe selfieznek...mi ebbe a menö?és azok a hülye mostani slangek?mi oylan vicces?najo,van néhány ami jo meg enmvok elmaardva..énis modern kölyök vok..de azért na!komolan mondom van egy norm lánybarátom az osztálybol és a fiuk....elszomorito de ugy érzem lehet h énvok a probléma h nem vok olyan..sztetek?
Akciofilmet kene csinalni az eletedbol olyan izgalmas...es az egyedi irasmododdal meg bestseller konyveket is irhatnal.
Viccet felreteve, hidd el nem baj az ha nem vagy olyan mint a tobbi lany, a CODozas meg teljesen normalis, rengeteg korodbeli jatssza. A slanges reszhez nem tudok hozzaszolni mert nem ertem mit akartal ott pontosan kozolni velunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!