Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy a homoszexualitás választás kérdése?

Figyelt kérdés

Meleg létemre tényleg nem tudom megérteni, miért hiszik ezt az emberek, hisz józan paraszti ésszel belegondolva ők sem úgy lettek heteroszexuálisok, hogy eldöntötték, hogy másnap akkor a velük ellenkező neműeket fogják szeretni.

Ennek ellenére rendre látom ezt a kb 35-40-45 éves korosztálytól, hogy azt állítják, a melegség mindenképpen választás kérdése. Ha valaki megkérdezte tőlük, hogy akkor önök is meg tudják csinálni, hogy mától a velük egyneműeket szeretik, akkor csak hebegtek, habogtak, meg "soha" stb.

Miét ilyen buták az emberek? Hogyan gondolhatják azt, hogy a szexuális orientáció nem születés, hanem döntés és választás kérdése?

A legjobb amikor valaki azt mondja, hogy ez "eltanulható". Miért, ők végignézték, hogy csinálják a szüleik a hálóban, és eltanulták, így lettek heteroszexuálisok?

Miért ilyen sötét sok ember? Pedig ez tényleg alap logika, és józan paraszti ész.

2015. jan. 4. 09:06
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:

A népmesékkel kapcsolatosan érvelőnek: Képzeld, én is, és még sok meleg heteroszexuális párokról szóló, heteró szerelmet bemutató meséken nőttünk fel, mégis valahogy melegek lettünk. Ugye, mi kis lázadók vagyunk? Csak azért is a homoszexualitást választjuk!

Tudod, a tudatlanság minden embernél jelen van valamilyen téren. A felnőtt kort én részben onnan kezdeném számolni, amikor az egyén elismeri, ha valamit sosem tapasztalt és ezért nem tud róla semmit. Aki a tudatlansága ellenére okoskodik, az mindvégig a butaságát demonstrálja. Szép napot és mihamarabbi értelmi fejlődést kívánok neked és hasonlóan gondolkodó társaidnak! :)

2017. nov. 5. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!