Miért hiszik azt sokan, hogy a homoszexualitás választás kérdése?
Meleg létemre tényleg nem tudom megérteni, miért hiszik ezt az emberek, hisz józan paraszti ésszel belegondolva ők sem úgy lettek heteroszexuálisok, hogy eldöntötték, hogy másnap akkor a velük ellenkező neműeket fogják szeretni.
Ennek ellenére rendre látom ezt a kb 35-40-45 éves korosztálytól, hogy azt állítják, a melegség mindenképpen választás kérdése. Ha valaki megkérdezte tőlük, hogy akkor önök is meg tudják csinálni, hogy mától a velük egyneműeket szeretik, akkor csak hebegtek, habogtak, meg "soha" stb.
Miét ilyen buták az emberek? Hogyan gondolhatják azt, hogy a szexuális orientáció nem születés, hanem döntés és választás kérdése?
A legjobb amikor valaki azt mondja, hogy ez "eltanulható". Miért, ők végignézték, hogy csinálják a szüleik a hálóban, és eltanulták, így lettek heteroszexuálisok?
Miért ilyen sötét sok ember? Pedig ez tényleg alap logika, és józan paraszti ész.
A népmesékkel kapcsolatosan érvelőnek: Képzeld, én is, és még sok meleg heteroszexuális párokról szóló, heteró szerelmet bemutató meséken nőttünk fel, mégis valahogy melegek lettünk. Ugye, mi kis lázadók vagyunk? Csak azért is a homoszexualitást választjuk!
Tudod, a tudatlanság minden embernél jelen van valamilyen téren. A felnőtt kort én részben onnan kezdeném számolni, amikor az egyén elismeri, ha valamit sosem tapasztalt és ezért nem tud róla semmit. Aki a tudatlansága ellenére okoskodik, az mindvégig a butaságát demonstrálja. Szép napot és mihamarabbi értelmi fejlődést kívánok neked és hasonlóan gondolkodó társaidnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!