Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Miért hiszik azt sokan, hogy a homoszexualitás választás kérdése?

Figyelt kérdés

Meleg létemre tényleg nem tudom megérteni, miért hiszik ezt az emberek, hisz józan paraszti ésszel belegondolva ők sem úgy lettek heteroszexuálisok, hogy eldöntötték, hogy másnap akkor a velük ellenkező neműeket fogják szeretni.

Ennek ellenére rendre látom ezt a kb 35-40-45 éves korosztálytól, hogy azt állítják, a melegség mindenképpen választás kérdése. Ha valaki megkérdezte tőlük, hogy akkor önök is meg tudják csinálni, hogy mától a velük egyneműeket szeretik, akkor csak hebegtek, habogtak, meg "soha" stb.

Miét ilyen buták az emberek? Hogyan gondolhatják azt, hogy a szexuális orientáció nem születés, hanem döntés és választás kérdése?

A legjobb amikor valaki azt mondja, hogy ez "eltanulható". Miért, ők végignézték, hogy csinálják a szüleik a hálóban, és eltanulták, így lettek heteroszexuálisok?

Miért ilyen sötét sok ember? Pedig ez tényleg alap logika, és józan paraszti ész.

2015. jan. 4. 09:06
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
30%
Felfogtad amit alapból írtam. Itt az emberek nagy része azt mondja ,hogy nem "természetes" a homoszexualitás. Ez egyén függő ,hogy ki mit tart természetesnek. Ezért mondtam én azt ,hogy ha a homoszexualitás nem "természetes" ,akkor a kék szem sem az, meg szőke haj sem. És mivel az evulóció még ma is folyamatban van , előbb utóbb kivesznek az ilyen egyedek. Egy kék szemű ember érzékenyebb a fényre , mint egy barna szemű. Ezért ez a tulajdonság ki fog veszni.
2015. jan. 5. 17:01
 22/31 anonim ***** válasza:
Az emberi populáció gradációban van . Olyanok vagyunk most ,mint a sáskajárás. Nézz utána ,hogy mi történik azokkal ,miután felzabáltak mindent. Az ember is így fog járni. De gondolom az senki sem gondolja komolyan ,hogy majd a mi populációnk a végtelenségig nő. Ez megoldható háborúkkal is , mert az is csökkenti a degradációt , de a természet is elvégzi ezt. A homoszexualitás meg ezért van jelen, hogy ezt csökkentse a létszámot, persze ez sem fogja megakadályozni a degradációt, de ez lenne a célja.
2015. jan. 5. 17:04
 23/31 anonim ***** válasza:
Ez más fajoknál is jelen van, mikor "túlnépesednek". Ilyenkor több homoszexuális egyed figyelhető meg, hogy kialakítsa újra a dinamikus egyensúlyt. Egy példa: a nyúl és a róka kiegyenlíti egymás populációját. A róka a predátor , nyúl a préda. A róka megöli a nyulat, így azok nem tudnak a végtelenségig szaporodni. Köztük dinamikus egyensúly van. Az embernél ez máshogy működik ,mivel minek nem gyakran esznek meg, ezért máshogy kell ,hogy csökkenjen a létszámunk.
2015. jan. 5. 17:10
 24/31 anonim ***** válasza:
62%

bevallom nem olvastael az össze s választ,csak kiragadok egy dolgot ami a meglátásom: "a homosexualitás nem természetes" ja melegeket gépek gyártják...

mindazon álltal a 35 fölötti korosztály az akiket ez a téma rosszúl érint mert ők még böségesen abban az időben születtek amikor ez még a sima sexualitásnál is jujabb téma volt.és sajna ők elég öregek ahoz,hogy saját porontyaiknk is a saját hülyeségüket adják át.

2015. jan. 5. 20:06
 25/31 xeniah ***** válasza:
16%

Esetleg a pedofília sem választás kérdése?

"Miét ilyen buták az emberek? Hogyan gondolhatják azt, hogy a szexuális orientáció nem születés, hanem döntés és választás kérdése?"

Miért büntetik szegényt, ha nem tehet róla? ;)

2015. jan. 21. 14:20
 26/31 anonim ***** válasza:
67%

Nem büntetik meg a pedofilokat sem ,ha nem erőszakoskodik.

És megint ,hogy a szarba kerül ide a pedofília? A pedofília az erőszak, a többi nem. Kettőt nem lehet összehasonlítani.

2015. jan. 21. 15:25
 27/31 xeniah ***** válasza:
28%
Utolsó, nem: a pedofília szexuális irányultság.
2015. jan. 21. 19:53
 28/31 anonim ***** válasza:
57%
De felfogtad amit írtam? Az egyik a erőszak a másik nem. Ezért nem lehet a kettőt összehasonlítani büntetés alapon.
2015. jan. 21. 21:21
 29/31 xeniah ***** válasza:
0%

Itt az alapkérdés az volt, hogy "Hogyan gondolhatják azt, hogy a szexuális orientáció nem születés, hanem döntés és választás kérdése?"

A netről való pedofil tartalom letöltése hol tekinthető erőszaknak? Mégis büntetik. Nyilván azért tudják büntetni, mert döntés és választás kérdése. ;)

2015. jan. 21. 22:34
 30/31 A kérdező kommentje:

Én azért kíváncsi lennék, mi alapján gondolja azt valaki, hogy a heteroszexualitással születni kell, de a homoszexualitás választás kérdése.

És nem egyszer láttam olyan mocskolódókat ilyen buta érvekkel, akiknek családjuk van, gyerekeik, családapák/családanyák.

2015. febr. 22. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!