Hogy lehet, hogy mások tudnak szarni az életükre?
Miért van az, hogy mások nem foglalkoznak semmivel, nem érdekli őket semmi, képesek tisztán a jelenben élni, én meg a legkisebb, akár nem létező dolgokon is képes vagyok órákig agyalni, és feleslegesen "mi lesz ha..." kérdésekkel stresszelni magamat?
Akár a jövőmmel kapcsolatos, vagy az egészségemmel, vagy bármivel.
Egy példa: érettségi + OKJ után járok, de bizonyos problémák miatt egyelőre nem tudok még munkába állni.
Mások örülnének, hogy otthon vannak, azt csinálnak, amit akarnak, sőt meg se fordul a fejükben, hogy dolgozni menjenek, majd csak akkor, ha a szülők már türelmetlenül noszogatják, erre én meg legtöbbször azon rágódok, hogy úristen dolgoznom kéne, de nem tudok, most mi lesz.
De ez csak egy példa volt a sokféle dolog közül.
Hogy tudnám ezt leküzdeni? Miért nem tudok én is leszarni dolgokat? Van valami módszer erre?
Miután kiégtem és 2 hónapig semmit se tudtam enni, mert mindentől fájt a gyomrom, azután rájöttem, hogy felesleges az agyalás, mert a dolgok 99%ára nem vagyok kihatással.
Teszem azt ami a kötelességem az adott napra. Ha nincs munkám keresek, ha van akkor bejárok dolgozni. Utána meg mivel ütöm el az időt/hétvégéket megint más kérdés. Ha van fontos dolog, amit rám bíztak akkor azt csinálom, ha nincs akkor kockulok vagy lefoglalom magam olyannal ami érdekel!
Felesleges agyalni hosszú távon. Én erre jöttem rá. Az élet megoldja. Valahogy mindig lesz, olyan nincs, hogy ne legyen sehogy!
26F
Köszönöm a válaszokat!
#2: igen, jelenleg nálam is odáig fajult a helyzet, hogy jött egy vírusos ételmérgezés, és azóta már elmúlt, de a gyomorideg miatt sokszor még mindig enni se tudok..és azóta lettem ilyen 'mindenen-gyomorideg-stresszelős' is, pedig sose voltam ilyen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!