Ez mennyire fura?
Figyelt kérdés
Legjobb barátnőmnek alig van barátja, de annyi ismerőse van, hogy nemigaz (utcán sétálunk, és csak nézek, hogy mennyi ember köszön neki). Gyakran van otthon egyedül, nagyon fiús, él-hal a vadászatért, erdőért pecázásért. Néha idegesít, hogy a nyúzási meg nemtudom milyen technikákról beszél, és egy ideje a fejébe vette, hogy erdész akar lenni. Eddig tök normális volt..eddig is voltak olyan vadászismerősei. Mostanában pedig még a fiúk sem érdeklik, amikor mutatok neki egy "fogára való" srácot, azt mondja: milyen kis nyüzüge; fél kézzel eltörném a karját; úgyis lerázna; úgyse jönnék be neki... Szerintem jó csaj. Festett vörös haja van, kékeszöld szemmel, cuki pufi arca van. vékony, marha jó feneke van, okos, szeret olvasni, rajzolni, szereti a yaoit, a fiúsabb filmeket.. meg mostanában egyre jobban eltávolodik tőlem. valami tanács?2015. jan. 1. 22:36
1/8 anonim válasza:
A yaoin kivul minden szep es jo. Szerintem eggyaltalan nem furcsa. Bar lehet kicsit onbizalom hianyos mar ahogy a fiu mutogatos resz utan irtad. Hagyd ra a dolgokat, adj neki egy kis idot.
2/8 anonim válasza:
Ami fura, az a vadászat iránti érdeklődése. Én például rossz jelként kezelném, ha valaki örömmel beszélget a nyúzási technikákról.
3/8 anonim válasza:
egyrészt mi a kérdés?
A csajt azért ismerik annyian, mert a családja közismert a helyen. Vadászni azért szeret, mert az apja is ezt csinálja és megszerette.
Általában meg az a helyzet, hogyha nincsenek közös érdeklődési köreitek akkor könnyen lehet, hogy hamar vége szakad a barátságnak.
4/8 A kérdező kommentje:
#1: a yaoi miatt ismerkedtünk meg, szerintem nem az a furcsa benne. hagyok neki egy kis időt.
#2: szerintem is furcsa, ha egy lány érdeklődik a vadászat iránt, ő már szinte hobbiként űzi. tele lett a könyvespolca mindenféle vadászkönyvvel:/
#3: az apját nem ismeri, a nevelőapja meg cukrász. és tudtommal a családjában nincs vadász, sem erdész.. én is aggódom, hogy majd egy idő után nem szeretne velem barátkozni:/
2015. jan. 3. 14:22
5/8 anonim válasza:
Addig nincs gond a vadászattal, ameddig nem az emberi vadászat iránt érdeklődik.
6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy, az emberi vértől rosszul van, még egy horrorfilmet sem tud végig nézni><
2015. jan. 3. 19:55
7/8 anonim válasza:
Te joeg hogy lehet yaoin keresztul megismerkedni?
8/8 A kérdező kommentje:
jó könnyen:) röviden annyi, hogy kábé egy éve letámadtam a rajzmappája miatt:)
2015. jan. 3. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!