Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem undorító, hogy a testvérem...

Nem undorító, hogy a testvérem úgy szexel a barátjával, hogy közben itt vagyok a másik szobában, anyumék meg a nappaliban?

Figyelt kérdés

Gipszkartonnal van szét választva a szobánk,szóval nem egy jó hangszigetelt szoba. Elég sokszor csinálják,jelen pillanatban is,hangosan hallgatom a zenét,mert nem akarom őket hallani,de remeg a fal is -.-

Nekem nem lenne pofám ehhez az biztos.

Éjszaka is azt hiszik alszok,csináljak csak akkor végig is kell hallgatnom sajnos.Nekem ez kellemetlen.

Szóltam már tesómnak.De azt mondta,hogy ez van,ne hallgatózzak,hanem aludjak.Hát köszi.

2015. jan. 1. 15:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Anyumék nem tudják,hogy már szexelnek.Bár szerintem sejtik.
2015. jan. 1. 16:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Engem is idegesít a tudat,hogy kb pár centire szexelnek.
2015. jan. 1. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Ugorj át hozzájuk és csatlakozz!
2015. jan. 1. 16:09
 14/19 A kérdező kommentje:
fújj köszi de kihagyom,saját testvéremmel,eléggé perverz :D
2015. jan. 1. 16:13
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Hű de írigy vagy! Sajnálod tőlük azt a pár perc élvezetet! 2-3 múlva úgyis megunják egymást és szakítanak, akkor nyugodtan alhatsz.
2015. jan. 1. 16:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Én irigy?? :O

Ez nem irigység kérdése. Nem sajnálom tőlük.Csak ez olyan dolog,hogy senkire nem tartozik.

Már 3-4 hónapja ezt hallgatom szinte minden éjjel,van hogy nappal is.

Kicsit sok. Az,hogy néha -néha hallanám őket,nem érdekelne,de mindig minden nap???

És nem pár perc élvezet,mert szinte egy óráig is tart!!

2015. jan. 1. 17:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj, de nálatok nincs olyan, hogy alapvető emberi kommunikáció? Bekapogosz, hogy figyeljetek, ez marha gáz és nem szeretném azt hallgatni állandóan, hogy keféltek, ez mindnekinek a magánügye. Csináljátok máshol vagy halkabban.

Ennyire ugyan nem lehetsz szerencsétlen.

2015. jan. 1. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:
A palinak szólj,hogy ennyi erővel nyilvãnosan is dughatna.Amúgy a szülőknek kellene helyre tenni a tesód,mert rendben,hogy csukva a szoba,de tekintettel kellene lennie a környezetében élőkre is.
2015. jan. 1. 17:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Írtam,hogy nagyon sokszor szóltam már húgomnak,de leszarja.
2015. jan. 1. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!