Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A meleg-ellenesek miért nem...

A meleg-ellenesek miért nem jönnek rá, hogy az okok amiért utálják a melegeket nem is reális okok? Miért nem tud a társadalom elfogadó (bb) lenni?

Figyelt kérdés

2014. dec. 30. 16:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
40%

ez a válasz a kérdezőnek szól, éppen ezért Kérdező, arra kérlek, hogy olvasd végig figyelmesen, mielőtt bármit válaszolnál.

tehát

egy fiú és egy lány kézen fogva sétál vagy csókolózik: természetes

egy fehér fiú és fekete lány kézen fogva sétál vagy csókolózik: természetes

egy kínai fiú és egy magyar lány kézen fogva sétál vagy csókolózik: természetes

egy katolikus fiú és egy buddhista lány kézen fogva sétál vagy csókolózik: természetes

ha azt nézzük, hogy két különböző nemű emberről van szó.

két fiú kézen fogva sétál vagy csókolózik: természetellenes

és ez most nem az én véleményem, hanem a természeté, ha azt nézzük, hogy nem lehet ebből a kapcsolatból utód: mit jelent ez? ezt a hibát ki akarja küszöbölni a természet, és ezért nincs hibás (meleg) utód.

ne feledd, hogy a legfőbb célok között van az életben maradás és a fajfenntartás.

megjegyzem, nekem az is furcsa, ha fekete-fehér, vagy fehér-sárga párosítást látok (mégis vannak mulattok, zambók, meszticek).

egy katolikus (elvakult vallásos) nem jönne össze buddhista lánnyal. de a vallási eltéréseket az emberi társadalom alakította, és az elvakult vallásosok még most is kinézik rendesen az ilyen kapcsolatot.

mindenesetre ha a fent említett bármelyik pár jön veled szembe az utcán, azt mondod, oké. ha két fiút látsz így, azt mondod (legalábbis ha zavar ez): fujj.

és továbbsétálsz.

de ha egy arrogáns ember vagy, aki mindenbe beleköt, ami neki nem tetszik, megszólod a két fiút, akár van rá okod, akár nem.

de az ilyen arrogáns emberek nemcsak ezt szólják meg, hanem hogy kövér vagy, vékony vagy, hosszú hajú fiú vagy, rövid hajú lány vagy, vörös vagy, klasszikus zenét hallgatsz, rockot hallatsz, zsidó vagy, keresztény vagy, cigány vagy, román vagy vagy éppen romániai magyar, szegény vagy, vagy hogy Ubulnak hívnak.

úgyhogy mindenkit (mindenkit!) ér támadás, csak különböző mértékben, az ilyen arrogánsoktól, nekik meg nyugodtan mondhatod, hogy hozz fel valós érveket, reális okokat...

"ha már a pápa is kiállt a melegek mellett és a vallás is ledöntötte a falakat, akkor miért nem lehet ezt az élet többi területén is végrehajtatni?"

mert nem a vallás a meghatározó itt, sokkal inkább amit eddig leírtam.

én például tiszteletben tartom a keresztény vallást, de az egyházat nem. az nem szent. sokáig ugyanolyan elnyomó szervezet volt, mint a diktatúrák végrehajtó szervei.

azt szokták még felhozni a melegek, hogy ők miért csak a négy fal között lehetnek melegek, míg a heterók nem. itt arra gondolnak, hogy egy heteró pár csókolózhat az utcán, kitehet magukról közös képet a lakásukban, nem szólják meg érte őket... azért, mert a többség ezt mondja normálisnak. márpedig amit a többség mond, az a normális, de legalábbis átlagok (erre épül a demokrácia is: a többség amit akar...). ezt pedig el kell fogadni, ha tetszik, ha nem, vagy fogadd el, hogy akkor megszólnak.

a másik ok: ha valaki kövér, azt elfogadják, pedig ő mindenhol kövér, míg a melegeket visszaszorítják a négy fal közé.

a kövér mindenhol kövér, ha akarja, ha nem. a meleg is mindenhol meleg, de közterületen, a többi ember között nem kell feltétlenül egymást falni, mint ahogy a heteróknak sem.

ezek alapján csak az arrogánsabb emberek szólják meg a melegeket, és most jön erre a melegek válasza: melegfelvonulások,

büszkén felvállalom, hogy meleg vagyok,

ha két meleg egymást falja a buszon, maradj szótlan, mert különben intoleráns vagy

és ehhez hasonlók.

ez pedig minden NEM meleg-ellenes embert is provokál, habár nem biztos, hogy nekik szól.

és akkor mégjobban megszólják a melegeket, mert ezt csinálják. erre méginkább felháborodnak a melegek, és lassan azt várják el, hogy mindenki maradjon csendben, aki nem ért velük egyet.

ugye érted, miért háborít fel emgem az ilyen kérdés, mint amit te is feltettél.

sok ember nyomatja a mai tucat zenét a telefonján (ma mennyiségre mennek, régen minőségre mentek, persze mindig vannak kivételek), és nekem azt hallgatnom kell, ha akarom, ha nem. ugyanakkor ha én nyomatnék olyan zenét, ami nekem tetszik, akkor biztos megszólnának, hogy mi ez a ***. és ezért otthon hallgatom csak azt a zenét. és ez csak egy példa. rengeteg téren különbözök a többi embertől, ezért a saját életemet szinte csak otthon, vagy szűk (nagyon szűk) baráti körben élhetem.

ez van, mégsem teszek fel olyan kérdéseket itt, hogy miért van ilyen sok elv nélküli divatember és személyiség nélküli sablonember. úgyis az lenne rá a válasz, hogy öntelt, beképzelt, lenéző és különc vagyok.

te pedig meleg vagy (mármint gondolom azért írtad ki a kérdést...):

ha valaki megszól ezért, gondolj arra, hogy nemcsak neki kell toleránsabbnak lennie, hanem neked is (gondolj arra, amit leírtam).

ha valaki szapul ezért, ne foglalkozz vele, mert csak egy arrogáns ...

ha valaki fizikailag bántalmaz ezért (vagy bármi másért), rendezd úgy el az ügyet, mintha egy heterót bántalmaznának: mondd azt, hogy ok nélkül bántanak (ami igaz is), és ha kell, fordulj a rendőrséghez, vagy fuss az életedért attól függően, milyen agresszív emberi egyeddel találkoztál össze.

2014. dec. 31. 11:26
 22/37 anonim ***** válasza:

Az előzőnek: Ha a te logikád szerint csak az a kapcsolat természetes, amelyikből gyerek születhet, akkor egy férfi-nő kapcsolat, ahol az egyik vagy mindkét félnek egészségügyi okok miatt nem lehet ellene, ugyanúgy természetellenes, és nekik sem szabadna kézen fogva sétálniuk az utcán, sem csókolózni, csak otthon titokban négy fal közt, hogy ne zavarjanak senkit a "természetellenes" kapcsolatukkal...

Abban sem értek egyet, hogy ha egy meleg pár csókolózik közterületen azt azért tennék, hogy másokat provokáljanak. Én hetero vagyok és nem vagyok melegellenes, és engem abszolút nem provokál, ha az utcán csókolóznak vagy felvonulnak. Ugyanúgy, ahogy egy férfi-nő csókolózó pár mellett is szótlanul elsétálok úgy, hogy nem is érdekel a látvány, egy férfi-férfi vagy nő-nő páros mellett is elsétálnék ugyanúgy, nem érezném magam kicsit sem megbotránkozva, hiszen tudom, hogy ők is csak azért csókolóznak, mert szerelmesek egymásba, nem azért, hogy nekem vagy bárki másnak mutogassák magukat. Akit meg annyira zavar a látvány, az ne nézzen oda és kész! Nem muszáj őket bámulni, senki nem kényszerít rá, sőt szerintem még örülnének is neki, ha nem bámulná meg őket minden járókelő.

2014. dec. 31. 17:29
 23/37 A kérdező kommentje:

# 21

természetes - természetellenes...hmmm

tehát vki mondjon le a saját egyéni boldogságáról és élje le az egész életét gyötrelemben és boldogtalanságban, csak mert vmi természetesnek vagy természetellenes van beskatulyázva

mindenki a természet része!!, és ha a természet úgy dönt, hogy vki nem hoz létre utódot (legyen heteró (ilyen is van) vagy meleg) akkor a természet törvényeit el kell fogadni!

vagy ha a természet úgy dönt, hogy vki a salyát neméhez vonzódik, akkor a természet törvényeit el kell fogadni!

ezek is természetellenesek, pl:

- rákos sejtek, pl, de mégsem ölök meg a rákos embert vagy rekesztem ki vagy hagyom a fräncba mert a rákburjánzás természetellenes

- vagy ha a szülő túléli a gyerekét, de mégis elfogadjuk, mert nem lehet vele mit tenni

- vki elvetél, ez is természetellenes, de ezt is a természet intézi így, el kell fogadni

és ezek nem csak az embereknél,hanem az állatoknál és a növényeknél is jelen vannak----mind a természet részei

tehát, ha két fiú kézen fogva sétál vagy csókolózik: ez is természet műve --> el kell fogadni!

az a jelenség, hogy 'természetellenes' csak az emberek által kialakított kategória

sztem inkább az emberi hozzáállással van a gond, és a konzervatív életzsemleléttel, stb...

úgy ahogyan régen divat volt 20 éves korig megházasodni és családot alapítani, és manapság ez inkább kitolódik vagy akár a karrierek (individualizmus) miatt meg sem valósul

akkor miért baj az, ha a régebben a perifériába szorult 'melegség' (hiszen melegek régebben is voltak, már az ókorban is) kitolódik a 'centrum' felé

az, hogy egy kérdést kiírok, nem jelenti automatikusan azt, h meleg vagyok

rengeteg meleg-ikon van manapság is akik maguk nem melegek, pl madonna, stb.....

a kérdést azért írtam ki, mert a világban nincsen igazán egyenlőség, elfogadás, és tolerancia (vallási, nemi hovatartozás, faji, stb... tekintetben)

2014. dec. 31. 20:13
 24/37 anonim ***** válasza:

2-es.

Akik lánynak öltöznek ők nem melegek,hanem transzvesztiták.

Még az alapvető különbségekkel sem vagy tisztában.

Azt már meg sem merem kérdezni,hogy tudod e mi a különbség egy transzvesztita és egy transznemű között.

2014. dec. 31. 22:34
 25/37 anonim ***** válasza:

"el kell fogadni!"

Mi az, hogy KELL! Pláne egy libsi szájából?! Ha AKAROM elfogadom, ha akarom nem! Ennyit mi konzervatívok is tanultunk tőletek liberálisoktól! Én elfogadom, hogy vannak meleg emberek, és nem bántom őket egészen addig amíg nem botránkoztatnak meg. Tehát például a kézenfogva sétálás teljesen rendben van a parádézás már nincs. Továbbá elfogadom a jelenséget, mint mint BETEGSÉGET, de mint a heteroszaxualitással egyenrangú alternatívát soha!

Megjegyzem lehet szidni a konzervatív világképet, de meg lehet nézni, hogy mit hozott magával a liberalizmus! Egy önző élhetetlen, embertelen világot, ahol mindenki csak a saját jogaival törődik, átgázol a másik emberen, lesz.rja a kötelességeit, minden mindegy csak nekem jó legyen és én mint individum bármit megtehetek... Ez van ma... Meg is látszik, hogy mennyi a szerencsétlen, nyomorult és depressziós ember, szétvert család, öngyilkos stb. El kell fogadni! Hét vicce. A liberalizmus elfogad bármit is a devianciákat leszámítva? Nem.

2015. jan. 1. 15:58
 26/37 A kérdező kommentje:

# 25

liberalizmus nem ugyan az mint az individualizmus ;)

2015. jan. 1. 16:22
 27/37 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok vele.
2015. jan. 1. 16:51
 28/37 A kérdező kommentje:
oké, de nem úgy tűnik :)
2015. jan. 1. 16:52
 29/37 anonim ***** válasza:
Én még életemben nem láttam nem individualista libsit. A két fogalom kéz a kézben jár, én vagyok az isten és mindent szabad, mindenki más meg le van sz.rva. Ja persze a liberalizmus magában foglalná azt, hogy más szabadságát nem korlátozzátok, kár, hogy ez baromira nem teljesül, aki nem a liberalisták állatias életmódja szerint élnek, azokat a társadalom kiközösíti. Pontosabban a társadalom azon rétege, a fiatalok, ahol, a liberalizmus pusztítása a tetőfokán van, és legnagyobb az erkölcsi nihil.
2015. jan. 1. 17:30
 30/37 anonim ***** válasza:
12%
Te vagy a beteg,betegséged neve SÉRÜLT KONZERVATÍV
2015. jan. 1. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!