Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudnám magamból ki ölni...

Hogy tudnám magamból ki ölni az érzelmeket?

Figyelt kérdés

Már mint hogy ne érezzek semmit.

Igaz most is eléggé , hogy is fogalmazzam, "tompák" az érzelmeim...

Nem érzem fontosságukat... Inkább tehernek... Mellesleg eddig se voltak jelen intenzíven. de ezt a keveset is ami van, azt is elakarom tuntetni.

Nos, lehet, hülye kérdés... De tudtok valamit akkor írjatok.

16/l

2014. dec. 28. 11:35
1 2
 11/11 Denied válasza:
Egyszerű :) valamilyen Drogot használj :) Ami kiöl belőled az empátiát utána már nincs is baj :) én se sokmindent érzek leszarom az emberek véleményét és, hogy mit gondolnak rólam igazánól már csak azt kellene kiöljem magamból, hogy Szerelem szeretet... a mai világban egy Nő se érdemes már a szeretetre.... nem tudják mit akarnak és rongálnak engem az a baj az érzések nagyon fel visznek vagy szörnyen le és sajnos eddig 26 év alatt sose volt olyan, hogy egy másik személytől pozitív érzéseket kaptam volna, Mindig csak full negativitást adott rám, Gyomor ideg 0 életkedv Étvágytalanság és fogyás...
2020. máj. 27. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!