Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek az örmény emberek?

Milyenek az örmény emberek?

Figyelt kérdés
Milyen jellegzetes vonásaik vannak?

2014. dec. 26. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán az, hogy egymás között örményül beszélnek, és betartják az örmény törvényeket, viszont kerülik az örmény örvényeket.
2014. dec. 26. 20:59
 2/8 A kérdező kommentje:
mármint testi jellegzetességekre gondoltam
2014. dec. 26. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg a nők úgy néznek ki, mint a romák, hosszú hajuk van szintén, ugyancsak hosszú szoknyákban járnak, csak fehér bőrűek, gyakran testesebbek is, ez náluk a szép.

Viselkedésre pedig nagyon hasonlitanak a zsidókhoz, jó és rossz értelemben egyaránt, azt hiszem, hogy gasztro-ban is egy kicsit.

2014. dec. 26. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért hasonlítanának a zsidókhoz viselkedésre? Nem értem már ne haragudj... Kifejtenéd bővebben?

Szerintem a nők nagyon szépek van egy ismerősöm ő nagyon segítőkész és kedves. Egyébként miért érdekel, hogy milyenek? Ha szeretnél írj privát üzenetet. :) És van még egy örmény fiú is akit ismerek!

2014. dec. 27. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyiban hasonlítanak a romákra, hogy sötét hajuk van, de a bőrük világosabb. Van tartásuk, büszkék, talán pont mert annyi csapás érte az országukat történrelmük során. Általában alacsonyak. A legtöbben vallásosak, és sokan közülük maradiak. A nők nagyon szépek, általában hosszú hajúak, és soha nem lépnek ki az utcára ápolatlanul.
2014. dec. 27. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
4-esnek túl sok a miért-je. Ha kereskedelemben megismered őket jobban, nem csak a külsőt figyeled (ami manapság nagy divat sajnos), akkor biztos észreveszel plussz dolgokat.
2014. dec. 28. 08:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Az miért baj, ha jobb az üzleti érzékük mint a miénk?
2014. dec. 28. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Most voltam Jerevánban egy szűk hetet, ha érdekes még így egy 10 éves kérdésnél, szívesen megosztom a benyomásaimat.

Férfiként az örmény nőket szépnek látom, de leginkább az nyűgözött le, hogy ápoltak, igényesen öltöznek, szép a hajuk, a sminkjük és egyáltalán nem kövérek. Vannak kicsit husisabbak, de sok átlagos, vékony nő is van náluk. Mivel novemberben voltam, így meleg öltözékben láttam őket, szeretik a bakancsokat és a csizmákat.

Viszont a fickókat elnézve, viccesen mondtam is az útitársaimnak, hogy egyre szebbnek látom saját magamat. Minden örmény férfi egyforma. Fekete haj, sötét szemöldök, kötlezően szúrós, gyanakvó tekintet, kötelező fekete bőrdzseki és fekete ruházat. Legtöbbjük erős arcszőrzettel bír. Szóval nekem az egykori rajzfilmfigura, Rumcájsz jutott eszembe róluk.

Zárkózott, távolságtartó nép, de ha hozzájuk fordulsz valamiért, azonnal nagyon segítőkészek és kedvesek. Spontán nincs jópofizás, de ha kontakt van, akkor korrekten viselkednek. Egy bárban pl a felszolgáló lány a tiszteletünkre egy magyar zeneszámot is lejátszott. Vendégszerető, kedves gesztus volt.

A fővárosuk alapvetően nagyon szép. Tágas utcák, nagy terek, hatalmas parkok jellemzik. Mintha minden csupa Andrássy út, Oktogon és Bajcsy Zsilinszky út lenne.

Nincsenek pótcselekvések, nem biciklifetisiszták, nincs elbszva minden azzal, hogy minden út bicikliút legyen, az üdízős kupakok sincsenek úgy rögzítve, nincs ez a visszaváltós őrület sem. Nekem nagyon úgy látszik, hogy az élhetőség sokkal előrébb van, mint a pótcselekvések. Üdítő élmény volt, hogy ezek tudnak az EU-s hülyeségek nélkül is létezni.

A jelzőlámpák számlálóval mutatják, hogy hány másodperc múlva vált, ez is egy tanulandó gesztus lenne.

A közlekedés olcsó, a Yandex applikáció egyszerre régi Über, egyszerre Foodora és egyszerre BKK GO.

Az ételeik jók, megfizethetőek.

A városon érződik kicsit az egykori szovjet tagállamiság, a külvárosok kissé Mordor hangulatúak, meg a vidék is, de nagyon jól kivakaróztak - hozzánk képest sokkal inkább - a komcsis dolgokból.

A pénzük, a Dram, az takkra egyenlő a Forintunkkal, nem kell átszámolni az árakat.

Egy mikrobuszos utazást igénybe vettünk, egy helyi faszi egész nap hurcolt minket, rengeteg vidéki kolostort, látnivalót útba ejtettünk fejenként 7ezer forintért.

Ha dugó van, az autósok nem magukra hagyva vannak, hanem minden sarkon rendőr segíti a forgalmat. A parkok tisztaságát és fűre nem lépését is élő munkaerő látja el.

Nekem összességében tetszett, szívesen megyek máskor is.

dec. 3. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!