Milyenek az örmény emberek?
Figyelt kérdés
Milyen jellegzetes vonásaik vannak?2014. dec. 26. 20:40
1/7 anonim válasza:
Talán az, hogy egymás között örményül beszélnek, és betartják az örmény törvényeket, viszont kerülik az örmény örvényeket.
2/7 A kérdező kommentje:
mármint testi jellegzetességekre gondoltam
2014. dec. 26. 21:33
3/7 anonim válasza:
Külsőleg a nők úgy néznek ki, mint a romák, hosszú hajuk van szintén, ugyancsak hosszú szoknyákban járnak, csak fehér bőrűek, gyakran testesebbek is, ez náluk a szép.
Viselkedésre pedig nagyon hasonlitanak a zsidókhoz, jó és rossz értelemben egyaránt, azt hiszem, hogy gasztro-ban is egy kicsit.
4/7 anonim válasza:
Miért hasonlítanának a zsidókhoz viselkedésre? Nem értem már ne haragudj... Kifejtenéd bővebben?
Szerintem a nők nagyon szépek van egy ismerősöm ő nagyon segítőkész és kedves. Egyébként miért érdekel, hogy milyenek? Ha szeretnél írj privát üzenetet. :) És van még egy örmény fiú is akit ismerek!
5/7 anonim válasza:
Csak annyiban hasonlítanak a romákra, hogy sötét hajuk van, de a bőrük világosabb. Van tartásuk, büszkék, talán pont mert annyi csapás érte az országukat történrelmük során. Általában alacsonyak. A legtöbben vallásosak, és sokan közülük maradiak. A nők nagyon szépek, általában hosszú hajúak, és soha nem lépnek ki az utcára ápolatlanul.
6/7 anonim válasza:
4-esnek túl sok a miért-je. Ha kereskedelemben megismered őket jobban, nem csak a külsőt figyeled (ami manapság nagy divat sajnos), akkor biztos észreveszel plussz dolgokat.
7/7 anonim válasza:
Az miért baj, ha jobb az üzleti érzékük mint a miénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!