Mért ilyenek az emberek?
Mért van az hogyha egy férfi jár olyan lánnyal aki a lánya lehetne kevésbé ítélik el mint hogyha egy nő ugyan ezt megteszi? Ez egyenlőség? Állítólag női egyenjogúság van de én nem ezt tapasztalom sőt sehol nem tapasztalok egyenlőséget. 42 évesen érzek előszór olyan szerelmet és olyan törődést amit eddig sosem a volt férjem lusta trehány volt és csak azért vett feleségül annak idején mert egyedüli gyerekként sok mindent meg kaptam a szüleimtől. A mostani párom és köztem 17év korkülönbség van és sok férfi és nő elítél engem emiatt. A nők jobban elítélnek mint a férfiak míg ha egy férfi teszi ugyanezt a férfi társai elismeréssel és irigységgel néznek rá míg én rám undorral mért van ez így? A korosztályomban a férfiaknak a gyerekei mindnek folyton meg kéne felelnem és újra át kellene élnem azt amit annak idején fiatalon csak itt gyerekeknek kell megfelelnem és nem anyós apósnak és őszintén szólva gyerekeknek megfelelni rosszabb. A mostani páromban pedig mindent megtaláltam amit kerestem egész életemben romantikus szenvedélyes és igazán oda figyel arra amit mondok mellette nem kell megjátszanom magamat lehetek gyerekes is mert mellette nem kell megfelelni semmilyen elvárásnak normának mint a korosztályommal akik karótnyelt.
Csak a kapcsolatunkban irtóra rossz hogy sok ellenszenvvel kell szembe néznünk és sokszor úgy érzem mintha szégyellne fel vállalni hogy mi úgy vagyunk együtt.
Az emberek mindig ilyenek voltak, hogy elítélnek másokat.
Azt mondanám, hogy ne foglalkozz velük, de nem lehet egyszerűen nem észrevenni.
Szerintem azért is ítélik el a kapcsolatotok, mert páran elképzelik - a perverzebbek -, amint egy szinte még gyerek egy már nem épp gyerekkorú nővel van Úgy.
Na, de. A lényeg nem ez volt, hanem más...
Ha a kapcsolatotok nem fog megromlani ezek miatt, akkor szerintem előbb-utóbb megbékélnek veletek. Ha nem is előbb, akkor utóbb.
Általában a legtöbb kapcsolatnak sok akadállyal kell szembe nézni, és csak azokból lesz rendes, hosszútávú kapcsolat, amelyikek ezeket átvészelik együtt.
Mert hát ugye, a jó, békés dologhoz rögös út vezet.
(Oké, ez hülyén jött ki. A lényeg: Tartsatok ki, és ne az lebegjen a szemed/szemetek előtt, hogy ki mit, hogyan csinál, illetve, hogy ki mit gondol! [szerintem])
Nekem is ellenszenves az, ha a nő az idősebb a kapcsolatban és ilyen sokkal, de még nem gondolkodtam el rajta, hogy miért.
Most arra jutottam, hogy egy klasszikus férfi-nő szerepű kapcsolatban, a férfi az erős, védelmező, ő az, aki mindent elintéz, aki mindent tud, aki irányít és ezek a tulajdonságok általában két ember közül az idősebbre jellemző.
Ha a kapcsolatban valaki férfi is, meg idősebb is, az úgy oké, mindenképpen ez a szerepe, így van rendjén.
De ha a nő az idősebb, akkor ez felborul.
Vagy még az is lehet szempont, hogy a férfiak nyugodtan lehetnek felszínesek, lehetnek egy 20 éves kiscsajjal, csak mert szép és szexi. Ezzel szemben a sztereotípia a nőkről az, hogy érzelmeket, komoly kapcsolatot akarnak.
Bár itt is ugyanaz a végkövetkeztetésem, mint az előbb... ha egy nő férfiasan viselkedik, az visszataszító. Mint az is, ha egy férfi nőies, vagy nőnek öltözik, vagy ilyesmi.
Amíg ketten vagytok a Világ ellen, addig a Világ:
1. lúzerek gyülekezete
2. bekaphatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!