Csak én vagyok meglepődve azon, hogy itt GYKn mindig azt olvasom hogy ki mennyi kajált pár napja?!
Komolyan, már elég volt belőle, hogy mindneki jön azzal hogy úúúúristen de sokan kajáltam, jézusom hogyan adjam le, és tejóég hogy erről most beszélni kell.
Ember, nem kell kétpofára zabálni mint egy disznó és minden okés lesz... komolyan az agyam eldobom, hát senkinek sincsen önuralma? VAgy legalább valami tartás?
Ha meg ilyen sokat kajáltak és híztak mint egy disznó akkor vállalják fel és ne siránkozzanak hogy úúúristen de kövér lettem.
Csak én vagyok ezen kiakadva, és ez ennyire természetes lenne?!
Én is megettem annyi csokit, hogy: Egy 5 literes műanyag vödörbe gyűjtöttem a csokipapírt. Már nem fér bele... Fel is szaladtam 59 kg-ra... a 174 cm-el...
Nem gond, nincs mit leadni, de Karácsony sem lesz egy évig...
Mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyotot!
Ez így szokott lenni, ilyenkor az emberek esznek. Sokat. Én is ettem süteményt, jókat vacsiztam és ebédeztem... De nem ettem túl magam, annak semmi értelme, hogy hányingerrel meg hasfájással fetrengjek egész nap mert túlzabáltam magam.
De ki nem szeret enni? Emberek vagyunk.
miért foglalkozol te ezzel?
szerintem 3 nap alatt nem lehet elhízni...
nekünk is több kaja volt most itthon, eszegettünk.
ennyi, nem érdekel ki mennyit eszik ilyenkor, és máskor sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!