Fiúk, KÜLSŐRE mitől lesz nőies egy lány?
Figyelt kérdés
Hogyan kell öltözködnie? Csak normális válaszokat kérek!2014. dec. 26. 14:40
1/11 anonim válasza:
Erről talán inkább a lányokat kellene kérdezni.
2/11 anonim válasza:
Nem az öltözködésétől lesz egy lány nőies. Egy igazi nő, melegítőgatyában is nagyon nőies tud lenni.
3/11 anonim válasza:
Habár én lány vagyok, szerintem egy sál és az ékszerek sokat dobnak a megjelenésen.
4/11 anonim válasza:
Igazad van, utolsó. Mást nem is kell, hogy felvegyen.
5/11 anonim válasza:
A sál azon dob sokat, hogy alternatív bölcsész libának nézzelek. Persze nem télen, hanem amikor indokolatlan a hordása. Már csak a tarisznya, meg az SZTK keretes szemüveg hiányzik.
Ékszerből pedig a kevesebb több. Egy-kettő nagyon elegáns tud lenni, de ettől még nem leszel nőies. Ha túl sok, az pedig rengeteget ront az összképen.
6/11 anonim válasza:
vékony derék,kerek fenék,sportos lábak.
az,hogy ez mibe csomagolja gyakorlatilag mindegy,mert egy jó formájú rendszeres edzésekkel és étrenddel karbantartott test minden ruhában jól fog mutatni.
7/11 anonim válasza:
Hát mondjuk, ha nincs kivágva a hajából nullással...
8/11 anonim válasza:
Nem vagyok fiú, de mikor arra gondolnak hogy nőies valaki szerintem dinnye méretű csöcsök jutnak az eszükbe.
9/11 anonim válasza:
Utolsóval egyet értek :D nem kell túlzásokba esni az ékszerekkel, és szerintem semmi baj nincs egy kendővel. A legtöbben csak valami dughatót akarnak, a csomagolás lényegtelen...
10/11 anonim válasza:
Amúgy kedves kérdező, én a helyedben ismerősöket is megkérdeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!