15-16 éves fiúk! Milyen lányok jönnek be nektek? (nem külsőre)
15 éves vagyok, brutálisan kevés önbizalommal. :/
Nem vagyok egy topmodell, de azért egy bányarémnek sem nevezném magam.
Kicsit fura vagyok. értsd: általában nem vagyok túl beszédes, de ha olyanokkal vagyok összezárva,akikről úgy érzem,hogy megértenek/elfogadnak,akkor megnyílok és beszélni kezdek. A humorom elég sajátos :) de élvezhető
Jó dolgok: okos vagyok, az esetek 95%-ában kedves (a maradék 5-ben pedig nem megyek emberek közé) , imádom a gyerekeket, bármilyen hülyeségben benne vagyok (ha a hülyeség nem veszélyes, és csak egy szimpla vicc)
Rossz: nem vagyok túl kommunikatív... és társasági ember,és vannak dolgok,amikhez brutálisan ragaszkodom (nem nagy dolgok pl. vallás... asszem most ástam el magam,ezt valamiért senki se szereti )
Nálatok lenne esélyem??? :O vagy... az ilyen lányok nagyon taszítóak a fiúk számára???
csatlakozom az első válaszolohoz.
szivesen megismernélek :D
Százból ha egy lány olyan mint te. Szerintem legyél büszke magadra ebben a mai világban. :)
17/F
Hú, köszi :) rendesek vagytok
amúgy nem akarok senkit megtéríteni,sose állt szándékomban :D csak azt tűröm rosszul,ha a vallásom miatt engem néznek hülyének és ezt meg is mondják :/
őszintén??? gondolkoztam, de nem komolyan
nem lennék apáca. és pont. :D
Nem baj ha valaki vallásos és fordítva.Ma már ez igen ritka és szerintem elég vonzó is.Ha pedig eltudsz beszélgetni mással és van humorod akkor abszolút nincs szégyelni valód.
Ha meg még okos is vagy akkor az csak hab a tortán.Legyen több önbizalmad,minden okod meg van rá.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!