Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 8. karácsonyom társ nélkül és...

8. karácsonyom társ nélkül és már kezdek beletörödni ebbe, Karacsonyt pihenéssel töltöm, és itt olvasgatok, Ez mennyire normalis?

Figyelt kérdés
2014. dec. 24. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező kérdése:

"8. karácsonyom társ nélkül..."

majd újabb reakciója

"17.? Hm,nekem 40."

Most akkor 8 éve nincs párod vagy 40 éve! Döntsd már el!

2014. dec. 24. 20:38
 12/15 A kérdező kommentje:

40eves vagyok,de 8éve tars nelkuli. Karacsonyom

Bar elötte is csak egyszer volt együttélős kapcsolatom

2014. dec. 24. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, együttérzek veled.
2014. dec. 24. 22:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. dec. 24. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Tavaly szintén ugyanezt tettem, és akkor nagyon rossz volt. A szüleim filmet néztek amihez nem volt hangulatom én meg itt bent pityeregtem és szeretetre vágytam, meg itt leveleztem egy hasonló sorsú lánnyal és lelkiztünk egy picit.

Most idén szintén ez a helyzet, csak a kedvem sokkal jobb. Most nem vágyom a társra, utóbbi időkben sokat voltam emberek közt, sokat dolgoztam, alkottam, itthon is zajlott az élet, a készülődés, meg minden, ezek lefoglaltak, kimerültem. Most is csak azért írok mert délután rosszul lét miatt aludtam este 8 ig és nem vagyok még álmos, de én most kifejezetten örülök hogy itthon lehetek "egyedül" mert most kivételesen élvezem a magányt és végre picit pihenhetek. Arról nem is beszélve hogy munkahelyemen az utolsó hetet betegen dolgoztam végig, 2 napja meg akkorát estem hogy kificamodott a bokám, így az is fáj, és ma is sántikálva végeztem a dolgom mert a szüleim sincsenek jól, elkapták tőlem a megfázást és most ők is szenvednek emiatt, és én meg a fájó lábam ellenére aktívabb vagyok és midnent megtettem hogy rendesen lemenjen az ünnepi ebéd, meg az ajándékozás, most már csak pihenek pár napig, mert tudom hogy most ez kell nekem.

2014. dec. 24. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!