Miért buták az emberek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 19:53
11/15 A kérdező kommentje:
tényleg szánnál rám annyi időt?:o de aranyos.. miből gondolod hogy te el tudnád magyarázni?
2014. dec. 22. 10:50
12/15 anonim válasza:
Amit kétlek az az, hogy meg is értenéd. Ez a hozzászólásodból is tükröződik.
13/15 A kérdező kommentje:
Na akkor írd, hátha megértem
2014. dec. 22. 21:46
14/15 anonim válasza:
Ne haragudj, de számomra sem tűnsz túl intelligensnek. Ha komoly választ vársz a kérdésedre, akkor a világgal békétlenségben élő, meg nem értett, értelmiségi kamasz stíluseszközeinek használata helyett példát vehetnél a felnőtt emberek online viselkedéskultúrájáról. "Felnőtt" és "kamasz" alatt nem a tényleges korodat értem (bár kétlem, hogy 20-nál több lennél).
Amíg ebben a hangnemben írogatsz, addig ne csodálkozz ezeken a jellegű válaszokon. Ez is intelligencia kérdése lenne.
15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak szerintem, de ez a mondat eléggé lekezelő volt: ''Ha egy gondolattal vagy bármivel alá tudod támasztani, hogy te nem vagy az szánok rád annyi időt , hogy elmagyarázzam.'' Ez alapján nem hinném hogy én lettem volna az, aki elsőre nem túl intelligensen nyilvánult meg - ''Amíg ebben a hangnemben írogatsz, addig ne csodálkozz ezeken a jellegű válaszokon.'' - ugyebár.
2014. dec. 23. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!