Hogy lehet, hogy emberek meg tudják maguknak engedni néha a külföldi nyaralást kevesebb pénzből, de én meg többől nem tudom?
Úgy , hogy mindenkinek arra van pénze amit akar.
Amít nem akar arra akkor sem lesz pénze ha milliárdos lesz.
Ez tényleg olyan, hogy mindenki meg tudja oldani ha igazán akarja.
Most ha úgy nézem, csomó családnál, ismerősnél ott a 150 centis lapostévé, meg mindenkinek 50-100 ezres telefonok. Vagy van aki heti 3x jár bulizni...mindezt átlag fizetésből.
A külföldi utazás is olyan hogy nem vágyni kell rá, hanem megnézni mi mennyi, és félretenni rá.
"Most egy 120-150 ezres tévét miért akkora eresztés megvenni átlag fizuból, áruld már el?"
Pont ezért mondom, hogy aki erre össze tud spórolni, az egy jó nyaralásra is.
Meg ez tényleg olyan hogy lehet menni nyaralni 40-ért Horvátországba vagy 300-ért Hawaii-ra. Azt figyelembe kell venni, hogy vannak tipikus helyek amik a pénzes, gazdag turistákat célozzák meg, ennek megfelelő árfekvésűek is.
Budapesten is, vannak éttermek ahol 20 ezer alatt nem úszod meg, míg 2 utcával arrébb sima kajálda ahol 1500-ból desszertet is veszel.
Tipikusan addig nyújtózkodj amíg a takaród ér dolog. Ha meg valaki igazán vágyik Hawaii-ra, az pár év alatt spórol rá annyi pénzt.
ma 13:33
Na most őszintén,miért ne mehetnék oda ahova akarnék lehet én nem a sablon utazásra vágynék hogy na ki szaladok ide a szomszédba.Egyébként lenne pénzem a hawai dologra meg utazgathatnék ide oda ,de én sokallom ezek az utakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!