Miért gyűlölik sokan a melegeket és kívánják a halálukat, szenvedésüket?
Tehát a meddő heterokat is utáljuk és azokat is akiknek szimplán nincs gyereke.
Ülj le egyes.
9/11
1, ha jól emlékszem, egyszer "űztek gúnyt" a Bibliából, hú, ilyenkor mindenki milyen érzékeny kis vallásos emberré változik..
2, ugye azt sikerült azért megértened, h a melegfelvonuláson résztvevő melegek a homoszexuálisok egy vékony szeletét képezik, és a többségük nem ilyen? mert sztem nem érted
3, előtted ne akarjanak közösülni :D mert ugye ilyen gyakran megesik, és van rá reális esély, h ilyen történjen, te jó ég. milyen párádékról beszélsz? arról az egyről, ami nyáron van?
tehetséges vagy, szinte az összes ostoba közhelyet sikerült felsorolnod.
"Mert nem tudnak utódot nemzeni."
oké, tehát akkor meddő nőket is nézzük le, meg azokat, akik nem vállalnak gyereket. sosem irigyeltem az olyan egyszerű embereket, akik szerint az emberek egyetlen feladata az utódnemzés.
kérdező, nem nagyrészt nem a melegek ellen szól. a magyarok többsége buta és frusztrált ember, sajnálom, de ez az igazság. csak keresik az okot a gyűlölködésre. Magyarországon mindig is nagy hagyománya volt a bűnbakkeresésnek, nézz meg közvéleménykutatásokat, rengeteg magyar mindenkit utál, külföldit, fogyatékost, melegeket stb.
ha megnézed a homofób emberek "érveit", gyakorlatilag semmi értelmeset nem képesek kinyögni, hisztiznek egy 1 napos felvonulás miatt ( amivel én sem feltétlenül értek egyet), azzal jönnek, h nem természetes, fúj, aztán megnéznek egy leszbi por.nót. vagy a fenék szerintük nem arra való, de a barátnőjüket hónapok óta győzködik, h kipróbálják az an-ált.
egyszerűen a magyarok többsége frusztrált és kiegyensúlyzatlan ember, aki elégedetlen az életével, és olyan közegben nő fel, ahol divat mindenkit utálni.
"Az az egy darab felvonulás meg úgy néz ki, hogy tizen-huszan fricskát mutatnak, és több százan meg lufit, zászlót lengetve vonulnak a barátaikkal, családjukkal, szimpatizánsokkal körülvéve."
Teljesen mindegy. Mivel a több száz, hagyja maga mellett vonulni a provokáló idiótákat, ezért ők is asszisztálnak hozzá. Egy normális rendezvényen az ilyen egyénekről a szervezők gondoskodnak. Továbbá nem hallottam a meleg közösség elhatárolódó nyilatkozatait soha egyetlen ilyen parádés botrány után sem. Tehát úgy tűnik, a melegek szerint teljesen normális vallásokat meggyalázni, továbbá Magyarországot és magyar jelképeket besározni.
"Teljesen mindegy. Mivel a több száz, hagyja maga mellett vonulni a provokáló idiótákat, ezért ők is asszisztálnak hozzá. Egy normális rendezvényen az ilyen egyénekről a szervezők gondoskodnak."
Már nem azért, de ne próbáld már bemesélni, hogy más rendezvényeken nincsenek rendbontók. Érdekes, hogy ha máshol van ilyen, akkor mindenki csak őket ítéli el, de ha a melegfelvonuláson, akkor meg az egész felvonulás a hibás. Hadd ne az én problémám legyen már, hogy vannak, akik feltűnősködnek (megjegyzem, szép számmal vannak köztük heterók is).
Mindenki csak a felvonulással jön, de az senkinek sem jut az eszébe, hogy talán ha a melegeknek is megadnának minden jogot (pl házasság), ami a heteróknak alanyi jogon jár, akkor mindjárt nem lenne szükség felvonulásra. A heteroszexuálisoknak az év minden napja heteró-nap. A melegeknek csak 1 napon jut pár óra, és még ezt is sajnáljátok.
Én például azoktól az emberektől hányok, akiknek a kezükben könyvet 25 éve nem látott senki, de alkoholszaggal átitatva 40 kiló súlyfelesleggel ordibálják a kerítés mögül, hogy mi a "norma" meg mi az erkölcs. Én melegként az ilyeneken kompletten csak röhögni tudok, mert olyan szánalmasak. Képesek csak azért a felvonulásra jönni, hogy gyűlölködhessenek, köpködhessenek, de ami felháborító, hogy a 80%-uknak tuti van gyereke. (láttam is) Persze zeekkel semmi gondja nincs a homofóboknak, ők a civilizációs minimum, de egy szerető meleg párnak ne lehessen gyereke, inkább legyen az árvaházban a cigányok között.
EL kellene szerintem kicsit gondolkozni. (akinek nem inge...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!