Miért szeretnek a fiúk menőzni kint, hogy azzal, hogy a hidegben tök vékonyan öltöznek?
Figyelt kérdés
0 fokban és az alatt se tesznek fel sapkát, kizárt hogy nem fagy szét a fülük és a fejük így, mire beérnek valahova. Meg egy vékony kis kabátor vesznek fel aztán ennyi, én vastag kabátban is fázok kicsit. Vagy tényleg csak én vagyok ilyen fázós?2014. dec. 11. 07:40
11/15 anonim válasza:
Hát én ezt inkább a nőkön veszem észre, szoknya/miniszoknya télen, meg olyan kabát/felső, amiből kivan a dereka meg a fél segge hátul, csak hogy olyankor is mutogathassa magát.
12/15 Pulcz Szilvia válasza:
En is fagyos vagyok az igaz. Ocsem is vagizik hogy kimegy pulcsiba aztan ugy megy el a suliba de az milyen mar? De mondjuk ki, hogyan latja . Ha betegek lesznek az o bajuk :)
13/15 anonim válasza:
En sem oltozom vastagon, sapkat sem hordok, egesz egyszeruen, mert nem vagyok fazos. Cserebe viszont, ha kicsit is melegem van, izzadok, mint a diszno, ezert plane nem oltozom a szuksegesnel melegebben.
(Egyebkent zuhanyozni is viszonylag huvos vizzel szoktam, nyilvan azt is menozesbol teszem.)
14/15 anonim válasza:
Én nem menőzök, hanem tényleg nem fázom :D Nagyon élvezem, mikor lányok 5-10 fokban táncolnak a buszmegállóban, én meg abszolút nem érzem, hogy hideg lenne :D Sokszor be is izzadok kabátban, úgyhogy ezért vetkőzöm aztán ki.
15/15 anonim válasza:
vannak emberek akik nem fáznak. Én is ilyen vagyok. Soha nem fáztam. 3 évig laktam albérletben az egyetem alatt, a téli hónapokban a lakásban 10 fok volt, nem kapcsoltam be a fűtést mert nem volt rá szükségem, és nem azért mert nem tudtam volna kifizetni. A leghidegebb téli napokon is egy póló és egy vékony dzsekiben járkálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!