Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek a fiúk menőzni...

Miért szeretnek a fiúk menőzni kint, hogy azzal, hogy a hidegben tök vékonyan öltöznek?

Figyelt kérdés
0 fokban és az alatt se tesznek fel sapkát, kizárt hogy nem fagy szét a fülük és a fejük így, mire beérnek valahova. Meg egy vékony kis kabátor vesznek fel aztán ennyi, én vastag kabátban is fázok kicsit. Vagy tényleg csak én vagyok ilyen fázós?
2014. dec. 11. 07:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én ezt inkább a nőkön veszem észre, szoknya/miniszoknya télen, meg olyan kabát/felső, amiből kivan a dereka meg a fél segge hátul, csak hogy olyankor is mutogathassa magát.
2014. dec. 11. 12:19
 12/15 Pulcz Szilvia válasza:
En is fagyos vagyok az igaz. Ocsem is vagizik hogy kimegy pulcsiba aztan ugy megy el a suliba de az milyen mar? De mondjuk ki, hogyan latja . Ha betegek lesznek az o bajuk :)
2014. dec. 11. 13:29
 13/15 anonim ***** válasza:

En sem oltozom vastagon, sapkat sem hordok, egesz egyszeruen, mert nem vagyok fazos. Cserebe viszont, ha kicsit is melegem van, izzadok, mint a diszno, ezert plane nem oltozom a szuksegesnel melegebben.

(Egyebkent zuhanyozni is viszonylag huvos vizzel szoktam, nyilvan azt is menozesbol teszem.)

2014. dec. 11. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nem menőzök, hanem tényleg nem fázom :D Nagyon élvezem, mikor lányok 5-10 fokban táncolnak a buszmegállóban, én meg abszolút nem érzem, hogy hideg lenne :D Sokszor be is izzadok kabátban, úgyhogy ezért vetkőzöm aztán ki.
2014. dec. 11. 23:36
 15/15 anonim ***** válasza:
vannak emberek akik nem fáznak. Én is ilyen vagyok. Soha nem fáztam. 3 évig laktam albérletben az egyetem alatt, a téli hónapokban a lakásban 10 fok volt, nem kapcsoltam be a fűtést mert nem volt rá szükségem, és nem azért mert nem tudtam volna kifizetni. A leghidegebb téli napokon is egy póló és egy vékony dzsekiben járkálok.
2014. dec. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!