Miért szeretnek a fiúk menőzni kint, hogy azzal, hogy a hidegben tök vékonyan öltöznek?
Figyelt kérdés
0 fokban és az alatt se tesznek fel sapkát, kizárt hogy nem fagy szét a fülük és a fejük így, mire beérnek valahova. Meg egy vékony kis kabátor vesznek fel aztán ennyi, én vastag kabátban is fázok kicsit. Vagy tényleg csak én vagyok ilyen fázós?2014. dec. 11. 07:40
1/15 anonim válasza:
Azert a lanyok kozott is akad egyket aluloltozott :D biztos nem olyan fazosak mint te, vagy en, mert en is pufi kabatban jarok, dupla kapucnival. igy is szoktam neha fazni. F
2/15 anonim válasza:
Mondjuk én is fiatalnak vagyok mondható, de én magamról elmondhatom azt, hogy jobban szeretek például pólóban lenni addig amíg nem fázom, mondjuk amikor pár fok van csak. Ha fázom nyilván felöltözöm, de addig jobban szeretem a hideget mert egyrészt felfrissít, másrészt meg nem izzad az ember még munka közben sem. A menőzésről annyit, hogy szerintem egy 5 tagú kisvállalkozásban dolgozva nem arra megyek, hogy menőzzek, de hát kitudja :D
3/15 anonim válasza:
Én azt tudom csak, hogy szétfagyok már vastag kabátban, sapkában, sálban, kesztyűben is, szó szerint. :(
4/15 anonim válasza:
En is lattok ilyen alul oltozott lanyokat, fiukat de alltalaban 14t-18 korosztaly kozott es en sen hiszem el hogy nem vaznak! Derekat szinge semmi sem takarja, inkabb szetfagynak csak hogy mindenki felfigyelhesen rajuk! Ez nekem olyan gyerekes dolog.
Egy normalis ember telen feloltozik!
en pl melegn oltozom de sapkat nem hordok, nem tudom miert de nem szeretem viszket a fejem tole, homlok es fulvedot hasznalok.
5/15 anonim válasza:
Utolsó hozzászóló szerintem a "normális ember"-ről alkotott fantasztikus definíciódra nem volt kíváncsi senki, legalább is én biztos nem. Szerintem az se normális aki 20 fokban kabátban rohangál, ha már itt tartunk.
6/15 Titusztitusz válasza:
A dolog magyarázata alighanem ott lehet, hogy KÜLÖNBÖZŐEK az emberek hidegtűrő képességei...Pl. nálunk is megfigyelhető a családban, hogy a nejem, és a fiam még extra hidegben sem fázik különösebben, én viszont már majd megfagyok olyan hőmérsékleten, ami nekik még egész kellemesen meleg...Viszont érdekes dolog, hogy amíg a testem meglehetősen "fázós típusu", addig a fejem meg pont az ellentéte...Éshát bizony még a leghidegebb téli szélfúvásban sem szoktam sohasem sapkát hordani...(Évtizedek óta nem volt már a fejemen sapka...)Viszont a nejemnek meg a feje érzékenyebb a hidegre, ő már akkoris sapkát tesz fel, ha a hőmérséklet az én fejemnek még kellemes...Szóval a "fázási tűréshatár" mindenkinél más és más, sokszor még TESTRÉSZEKET ILLETŐEN IS...
7/15 anonim válasza:
5 õs mi ez a bunko velemyed az en hozzaszolasomhoz??
Latom magdra vetted, de engem sem erdekel az hogy, szetfagy a valagod!! Vagy azert lazadtsz mert ra tapintottam az elet korodra es pont te is igy oltozol, magadra ismersz😂 en csak kinevtnelek ha meglatnalak igy!
Egyebkent most hol van 20C??
8/15 anonim válasza:
Szóval ha valaki azt mondja nincs igazad akkor már a lelkébe gázoltál szerinted :D xD értelmes ember lehetsz (y)
9/15 anonim válasza:
Ja még a parasztokat is leszólod, oké :D egyébként a kérdezőnek is válaszoltam korábban csak annyi eszed van hogy magadból indulsz ki te kis ormótlan :D
10/15 anonim válasza:
9-es te mekkora suttyó vagy......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!